Alt program nu stiu decat cele pe care le-ai enumerat mai sus! Totusi daca tu chiar vrei sa faci unul, imprumuta o camera de filmat, de la o ruda sau un vecin, coleg etc., vezi tu! Salut si succes!
Webcam nu am.Iar cu fraps pot face filmulete.Le fac de 10-15 secunde.Dar odata ce la unesc in Windows Movie Maker iese iures.Nu se poate intelege nimic din ele
Cu fraps eu filmez. Uite aici cum mi-au iesit http://www.youtube.com/user/laurcriss98?feature=mhee#p/c/4549A42DBAF7F160 sunt in dreapta filmele. RAM, am 4 GB si nu mi la mancat asa repede. Mai mult mi-au chinuit procesorul, un Intel Pentim, cu doar 2 nuclee si doar la 3. 0GHz :(( si placuta video Gigabite GT 220 a fost chinuita de jocu in sine :(
Daca ai un webcam sau o camera de filmat foloseste-le! Nu e nevoie neaparat de programe, astea mai mult mananca ram, nu toate, dar sunt cateva. Daca tot mai ai lag, incearca sa faci un gameplay la altceva!
Fraps. (www.fraps.com) e programul folosit pentru a face filmuletele postate pe youtube.
Sall cel mai bun program este Actions poti face ori ce cu el grafica sonor toate limbile inclusiv romana ori ce.
FrameR întreabă: