| gyovany95 a întrebat:

M-am despartit de iubita mea aseara pe motiv ca e distanta prea mare si ca se simte ciudat. Acum a zis ca nu are alt iubit si pot sa spun ca o cred pentru ca nu e genul sa minta e foarte directa. mi-a promis ca in toamna cand va veni la liceu vom fi iar impreuna. Ce credeti vom mai fi impreuna? Sai spune doar asa sa nu ma simt prost? aveti o alta ipoteza pentru care ne-am despartit? fundita mare mare de tot pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| JustShadows a răspuns:

Buna!happy Parerea mea este ca daca cineva te place poate incerca sa tina o relatie si la distanta.Stiu ca prezenta fizica inseamna foarte mult, si de aceea cred ca ar trebui sa ai rabdare, si sa vezi daca atunci cand va incepe liceul, va fi altfel.Cu toate ca mai era o luna jumate doua, ar fi putut continua si-ati fi putut trece peste aceasta problema...Trebuie sa fi sigur daca intr-adevar tine la tine, sau a folosit distanta drept scuza.Asteapta si ai sa vezi, numai e mult.Ai grija de tine!happy

3 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Cat timp va intelegeati si va iubeati nu cred ca altul ar fi fost motivul despartiri voastre... daca mai tii la ea(asta daca ai tinut vreodata)si nu te plictisesti pana la toamna de unul singur

| ▀♫Me AnGeL fOr EvEr♫▀ a răspuns:

Pai daca spui ca nu are obiceiul sa minta nu cred ca te'a mintit pote chiar se simti ciudat...sau poate ca s-a indragostit de altcineva. daca te iubea eu cred ca nu avea dc sa o incomodeze distanta mai ales daca va intalneati destul de des daca nuh s'ar putea sa fie asta problema. oricum iti urez succes

| Emma a răspuns:

Mi se pare ft ciudata prietena ta!
Nu pot sa mi imaginez de ce s`ar desparti de tine daca nu ar avea pe altcineva si dc mai sp ca o sa fiti iar impreunathinking
Cred ca iti spune sa nu te simti proststraight face...chiar vr sa aflu.sa mi si sp daca va mai impacati
XoXo