| aLLii a întrebat:

Salut.
M-am idragostit de iubitul prietenei mele.
O-am zis ca il plac, dupa a lasat-o pe acea fata pentru mine.[P. S eu nu staim ca prietena mea e cu el]. Acum 2 zile a aflat si ea ca sunt cu fostul ei prieten.De atnuci nu mai vorbeste cu mine. Ce sa fac sa ma ierte crying Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Nasoala situatie. Ea avea probabil incredere in tine si nu te credea in stare sa-i furi iubitul. Dar explica-i ca nu tu l-ai obligat pe el sa fie cu tine, spune-i ac baiatul nu o aprecia sufiecient daca mediat ce i-ai zpus ca-l placi a parasit-o. Parerea mea e ac ai ajutat-o; fie tu fie alta fata situatia era aceeasiwinkingCere-ti scuze si inceraca sa-i explici si ca nu ai stiut. Daca iti este prietena te va ierta :*

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dar tu cum te-ai simti daca o fata ar intenta la inocenta si puritatea prietenului tau? Nu trebuia sa te gandesti la asta inainte de a sta cu el? Stii ce se intampla atunci cand incerci sa iti constuiesti fericirea pe ruinile tristetii altei persoane? Exact. Fara o fundatie buna nimic nu rezista

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Fa-ti o alta prietena!
Daca ar fi fost prietena ta cu adevarat, ar fi acceptat acest lucru!

| daiana a răspuns:

Prietena ta este o prietena adevarata?
crezi ca daca ea ar fi in situatia ta ar renunta la baiat pentru tine?
daca ea ar face asa ceva, atunci renunta la baiat pentru ea.
iar daca nu, poti ramane fericita alaturi de iubitul tau.
eu una asa as proceda.
cu toate ca este prostesc ca pierzi o prietenie din cauza unui baiat.
bafta! love struck

| simonna a răspuns:

Nu cred ca prietena ta e unu adevarata, adica tipul te place pe tine ce e asa greu de inteles eu zic asa ca daca v-ar iubi pe amandoi ar fi fericita ca voi doi sunteti fericiti.

| adRiaNOO a răspuns:

Phoy nu stiu depinde la cine ti mai mult daca ti la el ramai cu el daca ti mai mult la ea despartete de el si arata-i prietenei tale ca o iubesti mai mult decat acel baiatbig grin