Ok, tocmai citeam raspunsul pe care l-ai primit deja dar m-am oprit, pentru ca nu ma intereseaza.
O sa fiu direct, altfel mai rau te incurc.
Daca nu-i spui ca-l placi, rezolvi ceva?
Nu cred. Daca nu-i spui ca-l placi, o sa vina alta cu mai mult tupeu ca tine, o sa ti-l ia, si cine sufera dupa?
Mda... Cam naspa nu?
Spune-i, ca nu ai ce pierde. Sa stricati prietenia? Ce prostie e asta?
Daca-l placi inseamna ca nu mai puteti fi prieteni sau cum?
Daca il intrebi "Ma placi?" si el zice "Nu" nu inseamna ca nu te place ca prietena ci nu te place ca iubita.
Nu e asa rau.
In plus, daca nu te place acum, stiind ca tu il placi, in timp s-ar putea ca si el sa inceapa sa simta ceva pentru tine.
Deci oricum ar fi, tot bine iese, fie ca te refuza fie ca nu.
Ti-am zis, sunt direct, asa ca: Ori ii spui ca-l placi si vezi ce parere are el, or stai si astepti sa ti-l fure alta ca apoi sa poti fi trista, sau poate esti masochista, de-ti place sa fi posomorata.
Pei, este posibil sa simta si el la fel daca iti faci putin curaj si vorbesti cu el vei afla exact daca si el te place iar din moment ce tie prieten nu ar trebui sa te judece (cel putin daca e un prieten bun) iar daca totusi nu poti vorbi cu el ai putea sa ii dai unele semne ca il placi iar daca iti raspunde la fel va aduce probabil el vorba de subiectul asta.
Ar tebuii sa-ti ie-i inima in dinti si sa-i spui, poate si el simte acelasi lucru pentru tine si nu iti cunoaste sentimentele.In general baietii nu refuza o relatie asa ca: succes si sarbatori fericite!