Hey!
Sincer, daca v-ati despartit doar din cauza acelei fete noi atunci a fost urat din partea ta. Probabil ca au fost si alte motive asa ca nu intru in detalii...
Ai 20, ea are 16. Okay. Mi se pare ca exagerezi. Mi se pare absurda faza cu facebook-ul. Esti foarte posesiv. Daca ai incredere in ea atunci sa ai incredere si fara sa-i verifici facebook-ul.
Spune-i sa mai iasa si cu prietenii ei.
Stiu ca ar fi ciudat dar pierde anumite experiente. Anii astia nu ii mai primeste inapoi.
Oricum, eu zic sa continui cu relatia asta intrucat nu a fost mare lucru.
I-a parut rau, ti-a dat si facebook-ul, ce vrei mai mult?!
Daca mai face asa ceva vreodata atunci renunti la ea si gata.
Succes!
Deci sa inteleg ca ti-ai lasat iubita cu care ai stat 4 ani de zile pentru alta, nu? Pai ce sa zic, un singur sarut e putin pe langa ce i-ai facut tu fetei aleia cu care ai stat 4 ani, urat ce ai facut...asta daca tu ai parasit-o pentru fata cu care esti acum. Si daca asa e, fii sigur ca se va intoarce roata, o sa fi si tu lasat balta dupa o vreme indelungata si vei vedea cat de dureros e...
Salut!
Pai deja ai toate detaliile, nu cred ca ai nevoie de sfat.Tu ai 20 ea 16. Tu gandesti intr-un fel, ea intr-un alt fel.
Mi se pare ca esti foarte posesiv, insa nu ma priveste aspectul asta.
In cazul in care vezi ca se schimba in bine, inseamna ca ea isi doreste sa fie cu tine...si crede-ma, a facut destul de multe "Sacrificii".
Prin urmare...merita inca inca o sansa...