| lilskies a întrebat:

Salut, M-am luat in gură cu unu si el e mai solid, mai musculos si eu sunt mai slab, ce vreau să știu este dacă la bătaie contează mușchii, puterea sau?
Să nu aud comentarii de genul că violența nu este niciodată o soluție si bla bla el a inceput cearta, singurul mod prin care el înțelege este violența, așa ca vreau să-l fac sa înțeleagă.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru a face fata violentei scoti pistolul si daca nu inceteaza impuscat in picior sau testicule. Cu bile de cauciuc sa nu faci rana mare. Forta fizica nu e buna de folosit pentru ca te poti alege cu daune incasate. Cu pistolu trac tac rezolvat de la distanta.

| Adry05 a răspuns:

Contează mai mult să știi să te bați

| Violleta2022 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa-i ceri iertare si sa-l convingi sa nu ajungeti la bataie, mai ales ca ai toate sansele sa mananci bataie.

| lilskies explică (pentru Violleta2022):

Răspunsul tău nu mă ajută de loc de ce mi-aș cere scuze pentru ceva ce n am făcut după cum am menționat mai sus el a inceput eu stăteam liniștit la fastfood și el vine la mine si imi zice ce morții ma-tii faci mă Andrei el e un țăran coclit care caută numai sa inbarlige și sa provoace ceartă nu înțelegi ca el numai la violență raspunde

| Violleta2022 a răspuns (pentru lilskies):

Cand afirmi in prima fraza: "m-am luat in gura cu unul", de unde sa stim noi ca tu esti cel jignit?
In orice caz, daca stii ca esti sfrijit si risti sa mananci bataie, fa-te ca ploua si evita sa-l intalnesti, ca sa nu risti sa o incasezi.
la violenta nu raspunzi niciodata cu violenta, in special cand cel din fata ta este un bataus cu experinta si ai toate sansele sa mananci bataie serioasa.

| lilskies explică (pentru Violleta2022):

Scuză-mă m-am exprimat greșit in prima fază

| ywar a răspuns:

De ce nu folosesti tu un spray paralizant ca element surpriza? Atac fulgerator! Dupa care dai fara mila in el pana cade. Cutit nu, pistol nu! Ii dai in oo, ii dai la ficat, ii dai la glezne, il calci pe glezna cu toata forta. Produci daune. Asta e tot. Sau... platesti pe cineva si ti-l face de la 6 luni in sus... 1500-2000 de coco

| FreddieM a răspuns:

Prezinta-te in fata lui si spune-i cu tupeu.
,, Ba, eu sunt Deadpool nr 1'', si sa vezi cum bate in retragere.
Pace

| AnastasiaK a răspuns:

Prin simplul fapt ca pui intrebarea asta dovedești ca nu stii cum e cu "bătaia". Deci, cand vine vorba de doi care nu stiu, ala slab mananca bataie si ala mare o da. It's that simple. Daca era vorba de doi luptatori, atunci era mai importanta viteza, tehnica, experienta, conditia fizica, etc, iar cel mai pregatit castiga.

Anyway, desi ai zis sa nu auzi asta: violenta nu e solutia. Si nu-ti zic asta din punct de vedere moral, dar realist vorbind, cand nu stii sa te bati, risti sa ajungi la spital, iar cand stii, risti sa ajungi la inchisoare. Poate nu se intampla mereu, dar riscurile exista intotdeauna si nu vad de ce ti-ai asuma vreunul dintre ele.

Răspuns utilizator avertizat
| Justme32 a răspuns:

Am un singur sfat pentru tine : lovește și retrage-te, evită și iar lovește. Va câștiga respectul tău. Încearcă să fie public locul fie și neutru

| andreiandu211 a răspuns:

Salut scrie-mi pe Instagram: andreiandu211

| internetnomad a răspuns:

De obicei oamenii care jignesc sunt tari doar in gură. Din cate am citit eu, tu il supraestimezi deci daca e sa te bați, o sa dai tot ce poti. Bafta.