Pentru mine nu pentru ca eu le-as sterge dar mai stiu si eu persoane asa, si nu mi se pare mare chestie, vrea sa aiba amintirile acolo sa nu stearga nimic, nu e asa mare chestie cat esti convins ca nu mai are treaba cu persoana aia. Oricum din reactia ei pare ca la tine tine.
Ma întreb cum ar fi reacționat ea dacă ai fi avut tu poze cu foste iubite
Spune-i ca poate sa le pună pe privat (astfel nu se șterg și le poate pune din nou pe public dacă va veți despărți).
Daca e cu tine e cu tine.
Daca nu ti-a dat de inteles ca il mai vrea pe vreunul, daca nu ai vazut-o vorbind cu unul si nu s-a schimbat in comportament inseamna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Spune-i ca te deranjaza si ca probabil ai sa doresti sa le stearga si vezi cum reactioneaza.
Eu unul n-as avea de ce sa mai pastrez amintirile alea ca si poze in telefon. M-as multumi cu ceea ce am in memorie si e un pic cam dubios ca le-a pastrat, iar tu daca ai acest sentiment, il ai dintr-un motiv sau altul. Spune-i sa le stearga, dar inainte intreab-o de ce le pastreaza. Fii atent si observa-i reactiile. Iti vei da seama singur daca esti un bun observator, daca ea chiar are sentimente sincere pentru tine sau nu. Pace!
Mea spus că le păstrează pentru ca nu avea de ce sa le șteargă.
Ea a zis ca nu mai are sentimente pentru nici unul dintre ei, si plus ca relatiile astea au fost acum 2 ani, si de atunci nu o mai avut nici o relație.
Pot spune ca are sentimente sincere pentru mine pentru ca a si plans in fata mea ca am fost supărat pe ea etc.
Plus ca nu mai tine legatura cu nici unu dintre ei.
Si plus a zis ca o pot întreba orice cami răspunde si plus ca ea ami zice tot si ami arata toată conversațiile cand ai scrie un băiat.
In fine. Ai grija oricum, de multe ori ne putem minti singuri in legatura cu cineva.
Ok, cand aveam prietena, aveam si eu poze cu fosta in telefon, cand a aflat avea fix sentimentele pe care le ai tu. am intrebat-o ce are ( ea mi-a spus adevarul, tu nu i-ai spus prietenei tale adevarul, aici ai gresit ). vezi ca intr-o relatie conteaza foarte mult sinceritatea si comunicarea, asa ca fa-ti timp pentru o discutie sincera cu ea. ii spui ca te deranjeaza, mie personal mi se pare normal, pastrezi niste amintiri pe care nu le poti sterge. vezi tu, suntem oameni, nu roboti.
Hmmm. Nu mi se pare normal dar nici anormal... Cum sa-ti explic? Vreau sa zic ca nu-i ca si cand ai fi prins-o sarutandu-se pe scarile blocului cu fiecare dintre ei, da' e si un semn (posibil si sa nu) ca o parte din inima ei sta inca in trecut. Poti vorbi cu ea si s-o intrebi de ce nu sterge pozele, spune-i ca faptul ca nu renunta la ele trebuie sa insemne ceva, incercati sa discutati subiectul si sa ajungeti la o intelegere, sa ajungeti intr-un punct unde amandoi sunteti impacati.
Andrei67y5 întreabă: