Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Răspuns Câştigător
|
anonim_4396 a răspuns:
Nici eu nu am gasit. Am cautat acum pentru tine. Dar, la tine in oras, nu ai un centru un se creeaza postere? Sa duci o fotografie cu Avril Lavigne pe un mediu exter de stocare, de preferinta pe un stick, la o rezolutie mare, si sa iti faca un poster. Sau, voiai ceva original, un poster original?
Awh multumes mult ca ai cautat De vreun centru nu stiu, in Bucuresti cu siguranta este, dar eu nu stiu insa m-am gandit ca daca avea cineva care vroia sa le vanda ar fi fost avantajos pentru amandoi. Multumesc mult pentru idee
Priveste partea buna: poti sa iti creezi propriul poster, mai ales daca iti editeaza cineva fotografia respectiva, apalicandu-i diverse efecte, contrast, ceva scris etc. Cauta o tipografie in Bucuresti, daca in capitala locuiesti, fiindca acolo sunt sanse sa obtii un poster. Uite ce am gasit: http://www.tipografiiromania.ro/tipografii/bucuresti-1.html
Aici sunt toate tipografiile din Bucuresti, si au si numar de telefon. Suna la oricare e mai aproape de tine, si intreaba daca ti-ar putea face un poster, iar tu sa le duci poza respectiva pe un stick. Da, era ok si daca avea cineva sa iti vanda, insa, daca nu ai aceasta optiune, precum ti-am mai spus, priveste partea buna: poti avea un poster personalizat, asa cum vrei tu. Doar eu iti multumesc tie, fiindca ai avut suficienta rabdare sa imi asculti toate explicatiile acestea lungi.
Buna, din nou :)
Am cautat niste imagini cu Avril Lavigne, care au o rezolutie mare, se vad super clar si frumos (numai bune pentru a deveni postere), si le-am salvat in 2 fisiere arhivate, cu parola. Le-am incarcat aici:
Arhiva 1: http://sharemobile.ro/file/768815
Arhiva 2: http://sharemobile.ro/file/768816
Le-am creat special pentru tine, si, daca tot le-am arhivat cu parola, vreau sa stii doar tu parola. Te rog, seteaza sa poti primi mesaje de la oricine, ca sa iti pot trimite parola prin mesaj privat, iar apoi poti seta iar sa nu iti poata da oricine mesaje, ca sa nu crezi ca te voi stresa apoi cu mesajele.
Programul de care ai nevoie pentru a dezarhiva aceste fisiere, se numeste Win Rar. In cazul in care nu iti este instalat acest program, isi sugerez sa accesezi acest link http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=2461&t=0&i=2, sa astepti incarcarea completa a paginii, iar descarcarea programului va incepe in mod automat. Dupa ce programul se descarca, il instalezi ca pe un program obisnuit. Apoi, dupa ce ai instalat acest program si dupa ce ai descarcat acele 2 arhive care contin pozele cu Avril Lavigne, dai click DREAPTA pe fiecare arhiva, si dai pe optiunea "Extract files...", dupa care ti-i se va cere sa introduci parola, si dai, mai jos, pe "Ok", moment in care va avea loc dezarhivarea, proces care iti va extrage pozele intr-un folder simplu, pe care il poti accesa fara nicio problema, iar acolo vor fi pozele. In cazul in care te hotarasti asupra unor fotografii, te rog sa mi-i le trimiti (o sa stabilim ulterior intermediul prin care mi-i le vei trimite, cel mai probabil prin e-mail), si sa imi spui ce editari ai dori asupra fotografiilor respective, ca sa iasa ceva personalizat;)
Sper ca am fost suficient de explicit. Imi pare rau ca ti-am dat atata de citit. Imi imaginez ca, dupa o zi de scoala, nu prea mai iti "arde" de citit. Ai grija de tine. Mult succes iti doresc la scoala, o noapte cat mai frumoasa, si o zi reusita. Apropo, si mie imi place Avril Lavigne, mai ales melodia sa- Rock n Roll.
In cele din urma, dupa o scurta documentatie, am aflat faptul ca, posterele se realizeaza cu ajutorul plotterului. Interesant, nu stiam asta pana acum. Adica, imi imaginam ca se realizeaza cu ceva mai mare decat o imprimanta, si chiar am vazut in realitate cum arata plotterul, doar ca nu stiam ce reprezinta. Am mai aflat si faptul ca, un plotter costa intre cateva mii de lei noi pana la zeci de mii de lei noi Apropo, un poster, desigur, in functie de dimensiunile si de tipul dorit de hartie pe care doresti sa aiba loc imprimarea (in cazul posterelor e recomandat sa fie folosita acea hartie lucioasa, ca si la reviste), poate costa intre cativa zeci de lei noi pana la cateva sute de lei, insa, ca sa ajunga pretul pana la cateva sute de lei, trebuie sa fie foarte mare si pretentios In alta ordine de idei, foloseste cu incredere acele numere pe care le vei gasi dupa ce vei accesa acel link, link care te va redirectiona spre cele mai importante tipografii din Bucuresti, sau poate chiar spre toate tipografiile.
Nici eu nu am gasit. Am cautat acum pentru tine. Dar, la tine in oras, nu ai un centru un se creeaza postere? Sa duci o fotografie cu Avril Lavigne pe un mediu exter de stocare, de preferinta pe un stick, la o rezolutie mare, si sa iti faca un poster. Sau, voiai ceva original, un poster original?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.91.111) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro