Heei Pai in mod normal, legea nu permite lucrurile de genu dupa ora 10..cred..Dar pentru orice eventualitate, cred ca ai putea sa canti intre orele 10 dimineata si 8 seara, pentru ca atunci e ziua, vecinii tai s-ar putea sa fie la serviciu si nu cred ca o sa mai comenteze ceva. succes!
Atat timp cat stai la bloc trebuie sa iti respecti vecinii la orice ora. vrei sa canti cauta ti un loc special amenajat sau foloseste niste casti, la orice ora din zi sau din noapte vecinii tai nu sunt obligati sa iti asculte galagia.
Uite si legea ce zice
LEGE nr.61 din 27 septembrie 1991
Art. 2. - Constituie contraventie savirsirea oicareia din urmatoarele fapte, daca nu sint comise in astfel de conditii incit, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
s) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;
Cam aceeasi problema o am si eu, doar ca eu nu cant...ci dau muzica-n blana. Poti canta ziua(cand crezi ca toata lumea e treaza) pana seara( pe la 8). Partea buna e ca vecinii tai asculta muzica buna, chiar daca nu vor
Stiam ca era un "program" de la 8 la 12, si de la 17 la 22. Mersi mult.