Eu zic sa nu te lasi pacalita de oameni pe internet. S-au intamplat multe cazuri tragice si nu cred ca vrei si tu sa fii unul dintre ele. Tu nu stii cine este cu adevarat in spatele ecranului, poate fi o persoana foarte periculoasa. Eu zic sa nu te bagi, sa nu il bagi in seama. Gandeste-te ca isi poate bate joc de tine. Nu il cunosti, e din alta tara si nu esti sigura ca poza este a lui? Nu mai continua asa. Poate deveni riscant. Nu ii da detalii despre tine, nu ii spune chestii de genul " Te iubesc " sau vorbe asemanatoare.Nici macar nu il cunosti fata in fata, deci nu prea e logic sa ai sentimente fata de el. Poate fi unul dintre acei baieti/ barbati care au doar un scop.( stii tu care ) . Sper ca te-am ajutat. Funda? :*
Mai bine uita de el. Nu poti stii cine e si poti avea probleme daca nu e cine crezi tu ca e( poate e vreun traficant de persoane sau ceva de genu). Mai bine nu vorbi cu el doar daca esti siguara ca e el. Cere-i id-ul si da-i webu. Daca zice ca nu are camera nu mai are rost sa discuti cu el. Dar daca ti-l da si arata chiar dragut poti continua sa vorbesti cu el. Si poate cand vei fii mai mare te vei putea intalni cu el pe undeva. In orice caz succes!
valentinacojocaru1234567890 întreabă:
Floricicadansatoareabalans69 întreabă:
Patrick20061997 întreabă: