Inteleg sa-i scada nota la purtare colegului tau, a fost grobian, dar tie de ce sa ti-o scada, mai ales ca spui ca n-ai facut nici o abatere.
In orice caz scaderea notei la purtare pe un semestru nu are nici o legatura cu prezentarea la evaluarea nationala. Abia daca media anuala ar fi sub 6 ramai repetent si repeti cl. a VIII-a.
Sunt perfect constient de asta, am fost fraieri ca nu stiam cine este.
Nici dacă știa-i cine este nu ar fi fost frumos.
Pur si simplu l-am gasit.
Se poate sa va exmatriculeze. Asa a procedat o directoare de la scoala unei prietene acum cativa ani -> diferenta e ca baiatul a sunat-o special sa o injure.
Daca v-a amenintat inseamna ca are bunatatea de a va ierta. Adica putea sa va puna direct 4 si gata.
Modalitatea cea mai sigura de a scapa cu media la purtare curata e sa vina mamele voastre la directoare si sa discute cu ea. Iar voi sa luati cate un buchet de flori (in mare parte imbuneaza profesoarele) si sa spuneti cat de mult va pare rau... ca aveti examen si e pacat. o sa va distrugeti viitorul -> ceva sa sensibilizati. ( de fapt mai intai sa mergeti voi la directoare si daca nu functioneaza, cereti ajutorul mamelor/tatilor).
Daca se intampla sa ne scada nota la purtare, ne va afecta cand vom vrea sa ne inscriem la liceu?
Mie imi zice ca vrea sa-mi scada deoarece l-am instigat sa sune, ca sunt complicele lui.