anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă cheamă Vasile şi Romică, nişte nume de tot răsul, voi ce părere aveții?
Mereu îmi învinovățesc părinți că si-au bătut joc de mine, mereu îmi este ruşine să mă prezint.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Deci, Vasi si Romi, fii serios! Ai cele mai dragute nume din lume, apoi parintii tai ti le-au pus si sunt o amintire a lor peste cativa ani cand nu vor mai fi. Vasile este un sfant care poti citi despre el pe net insa sunt lucruri super dragute. Romica este fain fiindca sunt putini oameni care-l mai poarta si vine de la Roma, Italia, tara foarte frumoasa. Apoi, ce iti pasa de ce cred ceilalti despre numele tau? Tu esti un tip unic, minunat prin excelenta, D-zeu te-a facut pentru ceva deosebit, iar numele este doar ceva care face sa fim recunoscuti, restul tine de noi, cat de valoros il facem. Te asigur ca dupa ce vei avea vreo 18 diplome / certificate ca mine si pe care sa le fi luat corect, fara furturi si alte cele, te vei mandri cu aceste nume fiindca, in cazul meu, eram tinuta minte ca acea fata cu media 10 de la X master sau curs, deci: fii OM cu suflet bun, magic, spiritual, credincios, intelept, invata sa ai o meserie, apoi o familie si copii si mandreste-te cu numele tale fiindca D-zeu este o parte din ele! Numai bine!

2 răspunsuri:
| Valentin771 a răspuns:

Poti sa te prezinti dar dupa sa spui ca toata lumea imi spune... si iti gasesti un nume care sa iti placa sau o porecla care sa itt placa

| ngina a răspuns:

Fii mandru de ce tiau dat parintii