anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ma chinui de ceva timp cu o problema emotionala daca pot zice asa si anume: tind sa ma compar cu ceilalti baieti. Sunt un baiat nu tare inalt, undeva la 1, 74 si cand ii vad pe ceilalti baieti la sala cu 1, 90 si intr-o forma fizica foarte buna ma descurajez grav in gandul meu si pierd toata motivatia. Stau si ma gandesc ca fetele vor baieti inalti iar eu la inaltimea mea nu am nici o sansa si tot felul de chestii de genul. Bine, inaltimea fiind doar 1 aspect. Tind sa compar mai multe chestii cum ar fi frumusetea lor cu a mea etc. La aceste capitole si comparatii mereu ies gandindu-ma ca fetele prefera un baiat inalt si frumos peste personalitate (chiar daca stiu ca nu in toate cazurile e asa insa majoritatea zic ca prefera personalitatea iar in acelasi timp nici nu se uita la cei mai dezavantajati - vizual vorbind) Stiu ca lucrul corect este de a ma imbunatati cat pot de mult si sa devin cea mai buna varianta a mea insa pierd motivatie cand ma uit in jurul meu si vad cat de avantajati is altii. Imi cer scuze pentru paragraf dar chiar am nevoie de o parere sincera, atat din partea fetelor cat si a baietilor care poate au trecut prin asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| YesorNo a răspuns:

Te inteleg. E o stare care te sacaie zilnic. Am trecut si eu prin asta, dar am invatat sa nu ma mai compar cu alte fete, pentru ca ce am eu, ele nu au.
Faza cu aspectul e o chestie trecatoare. Nu e asa rau sa ai 1, 74 m. Sunt multe fete scunde pe lumea asta, sigur este una si pentru tine happy
Fiecare este frumos in felul sau. Degeaba arati ca printul din povesti daca nu stii sa te comporti cu o fata. "Fetele prefera baietii inalti", ca o completare la ce ai zis",, mai inalti decat ele".
Nu te mai stresa, totul va fi bine, e bine deja. Pentru,, acea fata" care te asteapta, tu esti de ajuns, tine minte asta.
Nu cauta fete ca toate celelalte. Invata sa nu tinzi spre cea mai,, la moda", ci spre cea mai sufletista si vei avea totul.