| AlexandraAndra01 a întrebat:

Salut, ma confrunt cu o problema.
Acum o luna am trimis nuduri la un baiat, fiind mai tarziu publicate... Acele poze au ajuns la toata scoala si nu numai.Din ce am auzit, stie profesoara mea de istorie si diriginta, insa astazi am avut istorie si nu a pomenit nimic profesoara si nici diriginta, caci i-am dat buna dimineata astazi si nici nu m-a bagat in seama.
Care ar putea fi sanctiunile? Tin sa precizez ca sunt clasa a 6-a (fara hate va rog, este o poveste urata si am inteles ca nu este bine ce am facut si doresc sa indrept acest lucru si sa aflu ce se va intampla in continuare) si media 10 la purtare pe primul semestru. Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Tu doar le-ai trimis la un baiat, baiatul acela e responsabil de aceasta situatie pentru ca a trimis la toata scoala nudurile cum zici tu, asa ca tu nu ai risca nimic altceva decat imaginea ta.

| siriusblack98 a răspuns:

Ma indoiesc ca iti vor scadea nota la purtare pentru ce faci tu cu viata ta acasa.Dar parerea lor despre tine evident ca o sa fie una foarte proasta.Si clasa a 6-a? nuduri la 11-12 ani? mi-e frica de generatiile ce vin din urma, sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot să-ți facă nimic și nu vad de ce ți-ar spune ceva.
rolling on the floor) Și ce nuduri sunt alea la 11 ani, se vede ceva?laughing
În altă ordine de idei, pentru cei ce distribuie pozele alea, urmările sunt destul de grave, dar dacă nu iei atitudine...

| DavidoffUser a răspuns:

Viitorul tarii voi sunteti!
Amin!

| devilshelp a răspuns:

Daca nu ti-au zis nimic inseamna ca nu le intereseaza

| micaanonima a răspuns:

Pai diriga și toți cei din școală, nu prea au legătură cu viața ta personala

| Stan_Alexia-Maria_1998 a răspuns:

Mama mea este profesoara la gimnaziu, si acum 3 ani o fata de la ea din clasa, tot in clasa a 6a, a facut acelasi lucru. Mama s-a consultat cu mai multi colegi si cu directorul scolii si au decis sa le scada nota la purtare si fetei care a trimis pozele, dar si baiatului care le-a distribuit mai departe, amandoi avand media 8 sau 7( nu mai stiu exact). Decizia este a profesorilor. Orice este posibil.