Vai de peleme... 10 ore? Dar tu maninci? Traiesti? Vezi ceva din lumea asta direct, si nu pe screen?
Instaleaza-ti o balanta digitala sau este posibil sa o ai direct in setarile telefonului. Cu ea iti monitorizezi timpul si iti pui limite de timp la anumite aplicatii cele pe care le folosesti excesiv. Desigur un alt mod prin care poti sa te indepartezi de telefon este sa-ti gasesti activitati: citeste, iesi in parc, cumpara-ti puzzle-uri cu multe piese care sa iti ocupe timpul, fa sport, gateste, fa curatenie, aranjeza-ti lucrurile, pleca cu prietenii in diverse locuri si fa tot posibilul sa il tii departe de tine, foloseste-l doar pentru a raspunde la apelurile urgente sau la eventuale nevoi.
Ieși cu prieteni, găsește ți o activitate care ți place, sau în cel mai bun caz apuca te de sport. Și eu eram la fel ca tine, dar după ce m-am apucat de sport de contact totul s-a schimbat.
Am si eu problema asta, dar singurul lucru pe care il fac cand vine vorba despre asta, eu ies afara cu prietenii, practic un sport, ma duc pe afara cu bicicleta etc. astea ar trebui sa faci si tu
Sincer sa iti spun daca nu ai vointa nu prea poti. Un prim pas ar fi sa le stergi. Dezactivezi conturile de social media si stergi aplicatiil de telefon. Cand ai dorinta aia de neoprit de vezi ce mai e noi iti gasesti ceva de facut si uiti de social media. Parerea mea. Spor in toate!
Asta depinde de vointa ta daca nu vrei cua devarat nu prea ai sa poti, este putin cam greu. inceraca sa iesi cu prietenii la o vorba, plimbate cu bicicleta sau fa ceva ce iti place si te atrage. cam atat pot spune, deci bafta