| scuta a întrebat:

Salut ma numesc alex dar mi se spune scuta. mie imi place de o fata dar nu stiu ce sa fac ca sa aflu daca si ea ma place.numai cand ma uit in ochii ei ma topesc.pe ia o cheama ada. ajutati-ma!

1 răspuns:
| saraaachocolate a răspuns:

Buna,eu sunt fata.Poate raspunsul meu nu va fi ca al unui baiat, dar voi incerca sa te ajut. Daca iti place mult de ea si vrei sa afli, poti vorbi cu o prietena de a ei cu care se intelege foarte bine, si o poti ruga sa o intrebe ca de la prietena, la prietena ceva de genu"Auzi, ti se pare dragut Scuta(Alex)>" sau "Crezi ca e simpatic?" Si dupa mai multe raspunsuri poitive, poti merge personal sa o intrebi.P.S Unei fete i se pare foarte dulce, cand un baiat vine sa o intrebe astfel de lucruri, mai ales daca simte ceva pentru el, dar atentie atunci cand o intrebi asteapta momentul in care sa nu fie intr-un colectiv de persoane, intr-un grup, sau daca chiar este chiam-o putin intr-un loc putin mai retras. Sper ca ti-am fost de folos.big hug :*Era sa uit, inca ceva pentru o fata e foarte dragut sa o intrebi fata in fata, deci sa va intalniti intr-un loc, daca o intrebi pe mess, pe facebook, sau prin mesaje pe mobil, risti ca ea sa creada ca nu ai incredere destula in ea, si ca tie rusine sa-ti expui sentimentele direct.Sau mai este o varianta, poti incerca prin jocuri de exemplu"sticluta", "adevar si provocare", si poti ruga prieteni sau prietene, colegi.sa o intrebe diferite lucruri legate de tine. Sper sa functioneze:*:*Iti doresc mult succes la cuceriri.:*:X