Salut! Nu sunt de acord cu cel care i-ai dat fundă. Sensibilitatea NU e dovadă de slăbiciune. Fiecare dintre noi avem sensibilitate - care este pozitivă. Ceea ce ai nevoie tu este curajul (nu tupeul). Curajul înseamnă atitudine pozitivă. Păstreaz-ți sensibilitatea și fii curajos! Fetele iubesc persoanele sensibile.
Ai 15 ani si cica te ai saturat sa fii singur? Pai cum spanac ai vrea sa fii la 15 ani? Insurat si cu 3 copii?
Depinde ce tip de fată. Nu cred că unei fete îi place opusul - bădăranul. În fine, fiecare cu părerea lui. Cel care a întrebat va fi destul de înțelept să facă ce crede.
Sunt de acord cu Cosmin, sensibilitatea nu este o slabiciune. Nu stiu, majoritatea fetelor pe care le cunosc iubesc pe baieti mai sensibili, intelegatori etc, dar nu pe niste baieti care numai stiu a se materi si a se bate! Mai mult curaj, nu te va minca fata daca vei incepe discutia cu ea!))
Pentru ca esti sensibil n-o sa ai nici prietena. Fetele, in special la varsta asta, sunt atrase de putere si masculinitate, de baieti puternici, de aia se si uita dupa aia mai `smecherasi`. Aia smecherasi de fapt sunt masculii alfa care atrag prin atitudine. Lucreaza la stima de sina si invata sa te iubesti tu pe tine inainte sa ai prentia sa o faca altii.
ale0409 întreabă: