anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Andreea, am 14 ani si iubesc un baiat din toata inima mea! Stati sa va spun cum sta treaba.Eu sunt din Timisoara iar el este din Resita. L-am cunoscut anul trecut, cand am fost la varuta mea. El are 16 ani, este un baiat foarte inteligent si invata foarte bine asemenea mie. I-a placut de mine si mie de el, dar mie mai putin...am acceptat doar un sarut din partea lui, si nu am acceptat sa fiu cu el atunci! Este un baiat foarte " cuminte" ca sa zic asa, sau cel putin era! Acum am facut rost de id lui, dar parca nu mai este el, pur si simplu nu il mai recunosc.Ma place, mi-a zis-o chiar el, dar pare foarte indiferent...nu stiu ce sa zic.Eu i-am zis ca il iubesc foarte mult si ca imi este dor de el( nu stiu daca am procedat bine) si l-am intrebat ce vrea de la mine, iar el mi-a raspuns asa" vreau exact ceea ce vrei tu de la mine". El probabil crede ca vreau sex, dar eu nu ma simt pregatita pentru asta...cred! Am renuntat la o gramada de baieti pentru el... pur si simplu il iubesc doar pe el! Ajutati-ma VA ROG! il iubesc enorm, il visez mereu, asa simt eu ca as face orice pentru el, chiar si sa renunt la virginitatea mea! Il vreau inapoi!

12 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Domane! Nu credeam ca o sa aud asa ceva...

| Monique_3125 a răspuns:

Fff interesanta povestea asta...nu stiu ce sa zic, de la varsta asta-problema cu virginitatea...nu stiu... poate te iubeste sh el... dar vrea mai mult...sh crede`ma virginitatea e un lucru ff pretios...ai grija ce faci, ca nu mai tarziu sa-ti para rau sh sa vrei sa dai timpul inapoi...si in plus...nu are rost sa t schimbi pentru un baiat, sa-i dai ce vrea el...depinde de tine...bft!

| guess_who a răspuns:

Vezi ca apoi dupa ce ii daruiesti virginitatea ta, el sa te lase balta, pentru ca asa fac toti baietii(adica cei care le-o trag fetelor naive, minore si care isi declara "iubirea" asa cum ai facut si esti tu)
Daca il vrei inapoi, ai grija. s-ar putea sa se indeplineasca si nu prea o sa iti placa.

Bafta!

| SilverEyes a răspuns:

Asculta-mi sfatul. In primul rand daca el te ia cu lucruri de genul "vreau si u ce vrei de la mine " atunci dupa parerea mea el nu tine la tine. ( Eu nu asa as vorbii cu persoana iubita)
Iar in legatura cu faptul ca sa iti pierzi virginitatea pentru el nu este necesar dupa parerea mea. Se vede ca tu il iubesti dar intrebarea este daca si el te iubeste destul ca sa inteleaga ca tu nu esti pregatita pentru un contact sexual. Daca da va accepta aces lucru si te va intelege, iar daca nu atunci imi pare rau sa spun asta dar el nu tine la tine. Acum ce ai sa faci depinde de tine dar dupa modul meu de a gandi daca el te ia asa atunci tu ar trebui pur si simplu sa il treci peste el fiindca dupa mine nu e cu nimic mai bun decat ceilalti.

| Leea1234 a răspuns:

Ai auzit vreodata expresia" ochii care nu se vad se uita!".
eu cred a in cazul baiatului asa s-a intamplat... poate asa era cum l-ai descris tu, dar a trecut un an el a mai crescut si s-a mai maturizat (la fel ai sa te maturizezi si tu)si cred ca el te si uitase, pana cand tu l-ai contactat pe mess!
eu te sfatuiesc sa-i nu-i cazi in plasa, ma tem ca el iti vrea doar "virginitatea", iar daca intr-adevar te iubeste... o sa te astepte atat cat este nevoie...
eu am inceput sa ies cu sotul meu de la 15 ani (el avea 21)si era destul de experimentat, dar eu i-am zis din start "asta sunt si aici ma termin!"daca vrei sa iesi cu mine ma respecti, si cand eu am sa consider ca e timpul "o facem!", si mi-a respectat dorinta!
cred ca asa ar trebui sa procedezi si tu!
daca te iubeste si te vrea... te asteapta! daca vezi ca "grabeste "lucrurile mai bine renunta!
esti la varsta cand "tot ce zboara se mananca", dar grija mare sa nu regreti mai tarziu, si sa fii trecuta pe lista baietilor drept fata usoara!
nu toti stiu sa aprecieze, ca i-ai daruit ce aveai tu mai de pret!
sper ca nu te-am zapacit cu raspunsul meu ...si inchei sperand ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun!

| Psihoyounger a răspuns:

Orice ai face, uita complet de faza cu virginitatea. Organismul tau nu este suficient de dezvoltata pnetru a suporta un contact sexual. Varsta optima este 17-18 ani. Daca o vei face acum, risti ca in urmatorii ani sa faci cancer de col uterin, Domane Fereste! Asa ca uita de partea cu virginitatea, si intreba-l direct: ce vrei de la mine? Fara "ce vrei si tu de la mine". Apoi vei stii ce ai de facut!

Bafta!

Psihoyounger

| Andreeagen a răspuns:

Aoleoo ai rabdare...
Nu e ultimu baiat pe care il vei iubi... sau singuru dp planeta
asta...
Nu face cv ce vei putea regreta mai tarziu...
Eu personal cred ca el nu te iubeste si vrea doar... sa profite de tine ...sa zic asa
Ai mare grije cf...
Si oricum ce o sa faceti voi k distanta asta? el ar putea sa isi gaseasca oricand alta...
Asa ca... eu una te'as sfatui sa mai ai rabdare sa lasi timpul sa rezolve lucrurile.
Si eu cred ca nu merita sa iti pierzi virginitatea cu unul ca elhappy

Numai bine.

| funkydiva a răspuns:

Draguta, las. o balta happy

cel mai bine e asa. N.are rost sa te incurci cu astfel de oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! povestea ta ma uimit... eu nu cred ca este o idee buna de a perde virginitatea pentru el doar el nu este asa cu o fost inainte si tu nu stii precis ca el te iubeste ...sa te facrifice pentru un baiat nu nu asata nu-i corect mai sunt baieti in lumea asta nu-i el singurul... si abia ai 14 ani totul iti este inainte nu te grabii mai inkolo poti sa regreti foarte mult

| girl2 a răspuns:

Uau... nu te grabi... iaua mai incet... sunt baieti pe toate drumurile... si virginitatea... nu o darui... mai aes daca el o cere... fii sigura ca numai asta vrea de la tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scz-ma dragutzaa.am 13 any el are 19... e super baiatul,,, vb foarte frumos.cu mine de vreun an. da mia oferit oferte d genul : vreau sa fac dragoste cu tine deci.nu te lua dupa unii eu nul ascult stiu ff bine cu e cu bayetzyy. poftesc dupa un timp... te pop. daca vreti sa vbbmm adaugaty id meu .andrapryntzesyka

| ICHBalexnunu a răspuns:

Mai du-te sa il vezi si poti sa il mai cumintesti(sau a ascultat sfatul ala tampit ca daca nu te baga in seama o sa il vrei mai mult, mi e mi se pare foarte inervant.