| Spark_5663 a întrebat:

Salut, ma numesc Andrei am 18 ani si am o problema:cum vorbeste cineva mai dur cu mine, ma ameninta, se ia de mine sau cand e vorba de un scandal sau se lasa cu bataie, ma inmoi tot si nu ma simt in stare sa fac nimic in privinta lucrului respectiv, ce as putea face in privinta asta?

6 răspunsuri:
| usy313 a răspuns:

Asa sunt si eu, si nu cred ca putem face ceva in privinta asta. asa ne-a dat Dumnezeu si nu cred ca ne-am obisnui ca sa fim mai "duri". Adica nu ne sta in fire. Cel putin mie.

Răspuns utilizator avertizat
| anythingforyou a răspuns:

Eu zic sa te antrenezi acasa sau sa faci ceva pentru ca este aiurea pentru o fata sa iasa cu un baiat fricos.Imagineaza-ti ce ar fi daca ai iesi cu fata si cineva sar lua de ea, tu ce ai face? ai pleca si ai lasao singura? ar trebui sa te imbarbatezi si sa treci peste frica.Cred ca asta conteaza pentru fetehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te emoţionezi şi îţi transpiră mâinile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel s, sunt mai mic de statura...si in plus sunt timid cu fetele si in general. tu trebuie sa scapi de asta sa iti soui tie ce sa faci auto sgestie sau antrenament de karate ca e mai bun decat kong fu(vorbind serios). dacate enerveaza cineva iti spui ca il lasi in pace dar daca nu se opreste cand se apropie de tine pune-i mana la spate si tranteste-l pe jos.am facut curs de karE CENTURA VERDE...

| petcuuuuuu a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci sa faci sala, si sa cunosti si pe acolo oameni pe care te poti baza.Practica un sport, oricare doresti tu, si ai sa vezi ca te va ajuta (MMA, Tai Quan Do, KickBoxing)