| Macovei_Andrei_1998 a întrebat:

Salut, ma numesc Andrei, am 18 ani și sincer in ultima vreme am inceput sa ma îngrijorez in legatura cu prietenii și integrarea într-un grup de prieteni, pur și simplu nu mai am prieteni iar cand incerc sa imi fac prieteni și să mă cunosc cu fete parca ceva ma trage înapoi și simt că creierul meu explodează în plus imi este teama sa fac primul pas, ca daca fac primul pas o sa creada despre mine ca sunt un ciudat sau in tantalau, și sincer trebuie să recunosc nu am o cultură generală bogata, cred ca trebuie sa citesc mult si sa mai las internetul deoarece sincer am devenit dependent de internet stau și 10 ore pe zi cand nu am altceva de făcut, vreau sa va spun ca in ultimii ani m-am izolat în casă și am fost mai inchis în mine, la scoala am colegi dar eu învăț la frecventa redusă și încep din martie al doilea semestru asa ca momentan nu am ce face dar in ultimele luni am inceput sa ma simt singur și devin din ce in ce mai frustrat iar in legatura cu fetele sunt foarte deznadajduit ca nu o sa imi gasesc nici o iubita și imi vin tot felul gânduri ca fetele cauta numai bărbați cu bani si puternici, ca eu nu sunt bărbat ci o haina fricoasa samd, eu nu mai am incredere in propriile mele forte și sunt disperat CE SA FAC cred ca la eu am intrat intr-o depresie și cred că nu faptul că nu am tata este cauza și altceva mai bine spus prostia mea și acum va cer un sfat și va rog sa ma ajutati in problemele astea.

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

V-a prăjit Facebook-ul fiecare neuron...

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca lipsa tatalui este cauza ci pur si simplu te-ai neglijat.
Trebuie sa socializezi si sa intelegi ca prieteni adevarati te vor accepta asa cum esti.Socializeaza asa cum sti si comportate asa cum poti ca cineva te va accepta asa cum esti si poate chiar te va ajuta.
Nu toate fetele cauta bani si alte foloase de genu si bine ar fi sa nu cazi in extrema aceia si sa intelegi ca persoana potrivita va veni la momentul potrivit si te va accepta asa sau te va ajuta sa avansezi

| danay72 a răspuns:

Tu sti ce trebuie sa faci. Nu te izola, socializeaza ma mult cu cei din jur, fii altruist si asa vei căpăta mai multa incredere in tine. Propune-ți să ieși să te plimbi și să faci lucruri bune pentru alții. Faptul de a te izola este împotriva oricărei înțelepciuni practice. Aplica principiu tot ce vreti sa va facă vouă oamenii faceți-le și voi la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ca eu nu sunt barbat ci o haina fricoasa". Inclin sa-ti dau dreptate.