anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut ma numesc Anisoara, am 15ani.Vas ruga mult in mai multa parte pe fete sa ma ajute cu sfaturi la urmatoarea intrebare.Va multumesc anticipat.Sunt adolescenta si la virsta asta am multe cosuri pe fata. Daca stit ceva secrete sau retete de masti care ma vor ajuta sa scap de ele, scrieti-mi va voi fi recunoscatoare.MULTUMESC

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Sunt batonașe la farmacie cu scopul să usuce coșurile și la Plafar măști de față cu rol antiseptic.
Consultă și un dermatolog pentru un diagnostic corect și un tratament.
Sănătate.
Pa, pa.

| pisika a răspuns:

Buna Anisoara!
iti recomand o crema foarte buna, pe care o folosesc si eu, deci iti garantez succesul! Aceasta se numeste Retin-A, e o crema ce usuca bubitele si cosurile, efectele se vad chair in aceeasi zi la bubitele mici. :X se gaseste in farmacii, nu cunosc pretul. Mai e o varianta: Mastile de argila de la farmec & asla vital, pentru toate tipurile de ten. Pe cutie si pe pliculetele de argila scriu retetele pentru tipurile de masti pe care le poti face cu acestea. happy

| roxyy_2844 a răspuns:

Ceau... si eu aveam inainte cam multe... dar am scapat cu o solutie numita ''Zineryt'' daca il cumperi din farmacie fara reteta costa cam in jur de 30 de lei ...si cu reteta ii vreo 3 lei... sper sa functioneze si la u. ...si daca nu at consulta un derma...baftahappy

| Psihoyounger a răspuns:

Sal. Eu sunt baiat dr si eu am aceasta problema. Nu doar fetele. Eu am facut un tramatemt insa a fost in zadar. Apoi am fost la un medic dermatolog care mi-a recomandat o crema cu ajutorul carei vad niste rezultate. Daca doresti numele ei lasa-mi un mesaj pentru ca nu vreau sa ii dau numele aici. Pe mine m-a ajutat. Mult succes! Si sanatate1
Caly

| alexuzha a răspuns:

Pai uitate si u prin magazine existe foarte multe masti si creme care elimina cosi eu folosesc chiar daca nu am multi cosi.sau daca nu du-te la farmacie su la un dermatolog si ati va spune ce trebuie sa folosesti...succes

| andreig a răspuns:

Doamne! nu folosii creme sau masti pe care sa le pui pe fata, acestea nu vor face decat sa agraveze situatia. citeste cu atentie:nu stiu din ce oras esti, dar oriunde exista un salon cosmetic. la mine este o doamna batrana foarte priceputa care imi face tratament pentru fata odata la cateva luni. ea stoarce cosurile si toate punctele negre de pe fata, gat si oriunde ai mai avea, dupa le pune pe fiecare in parte cate o picatura de nu stiu ce solutie adusa din japonia, imi pune o pudra si imi face un masaj, dupa are un aparat care te electrocuteaza cu nu stiu ce ultra raze, dupa mai are inca un aparat cu o lumina puternica de ultraviolete, dupa imi pune o masca, dupa alta si imi face iar masaj cu pudra. cosurile stoarse se formeaza coji si pica singure dupa 3 zile, iar locul ramane intact si curat. punctele negre nu lasa semne. dupa o saptamana fata ta va arata impecabil fara absolut nimic. eu nu prea am cosuri dar am cateva puncte negre. cand am fost prima data la ea eram PLIN si crede`ma cand spun PLIN e PLIIIIIN numai cosuri si cosuri insa dupa vreo 4 tratamente sebumul disparuse si acum am foarte putine. o iubesc pe batrinica aceea si tine la mine foarte mult. datorita ei nu imi mai e rusine cu tenul meu. deci cauta la tine in oras de un salon cosmetic si spune ca vrei un tratament de fata (nu te lasa pe mana celor tinere pentru ca nu sunt specializate, cauta persoane mai in varsta care sa-ti faca tratamentu si in care sa ai incredere). succes (sa`mi spui daca ai reusit si cum a fost)