| Arina1234 a întrebat:

Salut, ma numesc Arina și am 12 ani. Ieri adica vinerea asta am luat un 4 în catalog la romana pentru ca nu am facut o caracterizare. Caietele le-am dat luni si vineri mi-a dat rezultatul. Sambata si duminica am fost foarte ocupata pentru ca era decada biologiei si trebuia sa fac o groaza de chestii ca sa am o medie buna la biologie. Proiectul l-am terminat duminica pe la vreo 6 seara si mi-au ramas doar 2 ore de teme am facut practic la tot dar un exercitiu la romana nu l-am reusit. Mai multe persoane au luat patru chiar si cateva fete destepte. Acym intrebarea vine asa: cum naiba le spun parintilor ca am luat patru mai ales la romana ca ieri tata m-a intrebat daca am luat vreo nota si eu i-am spus ca nu si apoi mi-a spus ca trebuie sa cresc la romana si la matematică. As vrea sa spun lui tata pentru ca mama o sa inceapa sa tipe la mine. Help me! Va rog ajutati-ma cum sa-i spun tatalui fara sa ma aleg de o detentie de telefon sau alte electronice pe o luna sau chiar mai mult sau sa ma aleg cu 2 suturi peste fata si 2 palme la fund?

Răspuns Câştigător
| Alina0Maria a răspuns:

Spune-ți normal, calma, daca nu te vor înțelege explica-le că ai avut foarte multe lucruri de făcut și nu ai mai apucat sa faci și tema la romana

3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu le zici de acea nota si punct le zici de late note poti sa ii zici de 8 in loc de 4 ca pana la sedinta cu parintii mai e.

| Arina1234 explică (pentru MihaiNicu23):

Trebuie sa le spun. Daca no sa le spun la timp o sa fie mai rau

| Bernardus a răspuns:

De duci, si ii spui, ca nu cade cerul. Eu luam note mici in prostie, in clasa a 8-a am avut 3 si 4 la chimie, franceza, romana, fizica, etc..., si nu am murit. (Am avut 8.05 la mate si 9.1 la romana in caz ca te intrebi). Nu e nicio tragedie cu notele mici, nu mai fi speriata de bombe