| vYo_8836 a întrebat:

Salut, ma numesc David si vreau sa imi fac un tatuaj intre omoplati(Ochiu lui Horus).
1. Vroiam sa stiu unde doare cel mai putin, privind partile corpului?
2. Puteti sa imi recomandati un salon bun?

4 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Eu am un ochi al lui horus pe umarul stang, l-am facut de 2 ani :-) salon bun iti pot recomanda in pitesti.

| bnad a răspuns:

Exectut tatuaje de cativa ani... peste 10. Toata lumea vine cu aceeasi intrebare: Doare? Cate de tare doare? Am auzit ca innebunesti de durere... etc. Treaba e ca sunt unele zone mai sensibile si altele mai putin sensibile. Cel mai rau doare in zonele unde pielea este foarte subtire. Nu am timp sa explic fiecare zona in parte. Dar retine un lucru. De fiecare data cand ma intreaba cineva daca doare, eu raspund: de unde sa stiu eu cum te doare pe tine. Depinde de corpul fiecaruie, de organism, de cat de rezistent esti. Unii nu suporta deloc, altii chiar dorm. Dar majoritatea nu se plang de durere. Acum ca ti-am explicat despre durere, iti spun sa te gandesti foarte bine cand iti alegi un model, unde vrei sa ti-l tatuezi si mai ales daca vrei cu adevarat un tatuaj. Bine ca pe spate nu ai cum sa te plictisesti de el ca nu prea il vezi, dar poate vrei sa te faci militian. Cand te hotarasti, cauta pe google.ro salon tattoo si scrie orasul tau. Daca nu e nici un salon la tine in oras, cauta prin apropiere.

| flafyyAdamLambert a răspuns:

Peste tot la fel depinde de cat suporti. si eu tot acelasi tattoo vreau sa-mi fac pe manawinkingsucces

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici topul saloanelor de tatuaje: http://www.saloanetatuaje.ro