| DomitianDomy a întrebat:

Ma numesc Dominic, am 12 ani si penisul meu este de 4cm normal si 6cm in erectie.Mie mi se pare foarte mic.Am mai vazut si alte intrebari unde la 12 ani aveau 14, 15 cm.Chiar sunt adevarate? Penisul meu esti chiar mic pentri varsta mea?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Din ce imi amintesc eu despre mine la varsta ta, as spune ca este mic. Ia-ti un parinte de mana si treci pe la medicul de familie. De acolo, DACA E CAZUL, vei primi o trimitere catre un endocrinolog. In acest mod ai si o opinie competenta despre situatia ta, si faci si primul pas catre rezolvarea problemei daca ai intr-adevar una. Si ar trebui s-o rezolvi daca e o problema, pentru ca in popor penisul e numit "stalpul casei".
Nu te lua dupa asta care a raspuns dupa mine, ca da multe raspunsuri aiurea pe subiecte de care habar nu are. Mergi la control, daca ai o problema endocrinologica, cu cat o descoperi mai repede cu atat se trateaza mai usor.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu ii crezi pe ăia care au scris asta? Ce naiv esti! La varsta voastră este doar o puțulică.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. De creier nu se vaită nimeni.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-ti fa probleme, aia care spun ca au 14-15 cm la 12 ani, sunt niste mincinosi.
Masuar de 15 cm este o masura medie pentru un adult, nu pentru un copilas.
Fiecare copil are ritmul lui de crestere, iar tu s-ar putea sa te dezvolti mai mult dupa 13-14 ani.
In orice caz, trebuei sa mai stii ca, cuculetul creste in functie de mostenirea genetica de la tatal tau.

| wpetterssone a răspuns:

Poate că tu ești prea mic pentru a te interesa de mărimea penisului tău.
Cu siguranță va mai crește. Luând în considerare și varianta că ar rămâne mic cum este acum, ce te va afecta? Crezi că iubirea înseamnă doar sex?
Nu avem de unde ști dacă acelea sunt întrrbări reale sau nu.
Oricum, fiecare corp se dezvoltă diferit.
Nu sunt în măsură să afirm dacă această lungime este optimă pentru vârsta ta.