| rubye a întrebat:

ma numesc ela, acum cateva saptamani m-am culcat cu un baiat
a fost primul baiat din viata mea.eram prieteni din vara anului trecut,
eu ma mai duceam la el acasa, mai dormeam la el dar fara sa se intample nimic, si acum 2 saptamani
m-am dus la el sa ne uitam la un film, iar aici s-a intamplat totul.in fine, dupa toata treaba asta am crezut ca o sa ramanem in continuare prieteni, dar tocmai aste e problema pentru ca el de atunci nu mia mai vorbit deloc, am mai vb vreo 3-4 zile si apoi pur si simplu nu ma mai bagat in seama, nu imi raspunde la tel sau pe mess, nu stiu de ce s-a schimbat asa deodata chiar nu il inteleg, am nevoie de sfaturile voastre chiar nu stiu ce sa mai cred.multumesc

5 răspunsuri:
| myha a răspuns:

Eu chiar cred ca s-a folosit de tine. Pe bunehappy. Oricum majoritatea sunt niste nenorocitsi. Nu esti singura care a patit lucrul asta. Unii se dau bine pe langa tine, iar apoi dupa ce obtin ceea ce vor, pleaca. Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ai ramas insarcinata. Asa era mult mai grav.Gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca ramaneai. Pur si simplu el fugea de responsabilitati.
Acum nu spun ca toti sunt la fel, dar majoritatea da. Crede-ma, nu merita sa suferi pentru acest "baiat". Ia aceasta experienta ca un sfat de care ar trebui sa ti cont data viitoarehappy. Nu te mai lasa manipulata de toti cocosii care se cred mari si tari.
Ai grija de tine:*
>big grin

| ecristinamc a răspuns:

Pot sa te intreb cati ani ai?

| CarLa_7372 a răspuns:

Complicata situatie... ori lui ii e rusine sa mai dea ochii cu tine din anumite motive, ori a vrut doar sa se culce cu tine si gata.Sau poate are nevoie de un timp ca sa se gandeasca la ce sa faca sau ce sa-ti zica.thinking

| catalinutz1288 a răspuns:

Din ceea ce ne relatezi tu aici se pare ca doar s-a folosit de tine, daca te placea cu adevarat, te cauta el fara nici o problema sau iti raspundea la tel si pe mess, si pana acum ati fi fost impreuna. Sper sa inveti din experienta asta si sa nu mai faci ceva de genu pe viitor, data viitoare sa te daruiesti unui baiat care te merita cu adevarat. Toate cele bune, ciao

| rubye explică:

Am 18 ani