| Gabriel_9252 a întrebat:

Salut ma numesc Gabi si am o problema cu o fata. Eu o plac si nu stiu daca si ea ma place. Vreau si eu cateva sfaturi!

Multumesc!

6 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Mda.Pai esti baiat nu? De ce nu-ti faci curaj sa o intrebi. Poate si ea te place dar nu vrea sa arate asta. Da-i niste semne ca o placi.Intampuin-o cu un zambetwinkingFa-ti curaj!

| Zmeura a răspuns:

Of baieti din ziua de azi! ce mare cestie? intreab-o

| Florry19 a răspuns:

Of măi Gabi!
E plin site-ul de asemenea întrebări!
Dacă şi asta mai este o problemă ...criza economică ce este? :-))
Încearcă să te apropii de ea, bate-i apropouri că o placi şi încearcă-ţi norocul.Invit-o la un suc, mai discutaţi. Dacă nu îi place acum de tine, poate o să-i placă dacă te apropii de ea! Nu ne-ai dat mai multe informaţii... care e relaţia voastra în prezent? Altfel, cum vrei să te ajutăm?!
E ca şi când eu ţi-aş fi spus : Răspunde-mi la întrebare, fără să-ţi adresez vreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa te putem ajuta mai mult da-ne cateva detalii de genul de cand va stiti, daca da vreun semn ca te place, cum se poarta cu tine

| Gabriel_9252 explică:

Pai cam asa... eu sunt in clasa a 8- a si ne stim de la gradinita, rade al glumele mele chiar si daca nu sunt foarte bune si ma inteleg foarte bine cu ea.Eu incerc tot timpul sa ii atrag atentia cu priviri si gesturi dar imi raspunde rar cu asceste gesturi!

| Gabriel_9252 explică:

Si ma scuzati pentrut ca postai inca o intrebare pe post de raspuns... asta e sunt si eu incepattor din greseli invata omu :-))