| Ghost01 a întrebat:

Salut, ma numesc "Ghost01" si cred ca am o problema de personalitate.Eu sunt genul tacut, adica vb extrem de putin dar nu sunt timid, adica daca am ceva de vorbit cu cineva o sa vorbesc, incerc sa evit discutiile inutile care nu ma intereseaza pe cat posibil, adica sunt selectiv social vb. doar cu cine cred ca merita.Din cauza ca foarte putini oamenii imi castiga respectul creez usor ziduri intre mine si cei de la liceu.Nu e ca si cand m-ar interesa, adica cel putin pe mine prea putin ma intereseaza cine vrea sa se bage in seama cu mine si cine nu, dar faza e ca, cand esti tacut esti "atacat" in permanenta de oameni care au viata atat de plictisitoare incat trebuie neaparat sa se bage in a ta (e asa greu sa te lase in pace"?
Am si o privire putin mai "badass" laughing si asta creeaza rapid ziduri noi.
Problema mea ar cam fi, cum pot sa fac sa dispara mistocari din fata mea ca ma enerveaza si nu am chef ca vina un parinte la liceu ca l-am dat pe cutarescu cu capu de perete.

4 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Din punctul meu de vedere, cel mai potrivit este sa ii ignori, iar cu timpul se vor plictisi sa se ia de tine, vazand ca nu le dai apa la moara. Si eu am o personalitate similara si am patit acelasi lucru in primul an de liceu, dar apoi am fost lasat in pace complet, ceea ce mi-a convenit foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probleme de personalitate nu cred ca ai(in genul tau sunt si eu, in afara de privire happy ) Actiunile tale le poti controla nu? Pe ale celorlalti insa nu prea ai cum.Cu forta nu merita.

| Danişor a răspuns:

Salut! pai parerea mea ar trebui sa ii ignori, iar cu timpul se vor plictisi si nu se vor mai lua de tine, vazand ca nu te intereseaza de ei.Mult noroc!

| AndreescuMMO a răspuns:

Impunete in fata lor, fa-i sa le fie frica de tine. bate-l pe unu si nu va mai comenta cu tine, stiu despre ce zici. am si eu in clasa mistocari de genu, dar daca ii iei cu frica nu vor mai face misto din tine