Cred ca e o fata destul de tamp ca sa zica asa adica cum sa faca chestile astea?! ma rog pana la urma voi baietii nu stiti cum e adica noi stam si intram in vorba cu voi pe mess, noi va dam sfaturi, stam mult pe mess in speranta ca intrati si voi pentru a putea vorbi cu voi, va visam mai tot timpul( adica nu pe toti baietii pe cel de care ne place/) totusi cred ca ea exagereaza putin mai mult. Cred ca ar trebui sa ii spui in fata dar sa fi dulce nu sec si tamp spune-i ceva de genul" Uite ...nu vreau sa te superi pe mine dar chestia e ca mie nu imi place de tine in felul ala " si cred ca o sa inceteze dac ii vei spune mai dulce ca pana la urma cred ca ai vazut macar un caz in care un baiat ii spune unei fete ca nu ii place de ea sec si ea crede ca o ia la misto.deci fi dulce cand ii spui:p cred ca te va lasa in pace daca nu functioneaza atunci roaga pe cineva sa ii spuna sa te lase in pace dar asta cand e singura.sau incearca sa o faci putin dar putin de tot geloasa adica nu vreau sa par rea dar cred ca ar merita din plin putina rautate ok bafta
Twister09 întreabă: