| madalinwtza a întrebat:

Ma numesc madwtza si am nevoie de ajutorul vostru deoarece iubesc un baiat de mai mult de 3 ani.Eu in vara implinesc 17 ani iar el in octombrie 2010 face 21 de ani. I-am marturisit ceea ce simt pentru el. Un prieten comun mi-a spus ca el se rusineaza fata de mine deoarece ii place si lui de mine dar nu vrea sa-mi spuna asta pentru ca el considera ca sunt prea mica. Vorbim foarte mult timp la telefon, pot spune ca suntem cei mai buni prieteni deoarece ne spunem unul altuia tot ce avem pe suflet! Ultima data cand ne-am intalnit fata in fata l-am intrebat ce simte pentru mine iar faspunsul lui a >fostsunt foarte confuz draga mea. din acest motiv nu vreau sa te >ranesc!iar eu i-am cerut sa fim impreuna, iar el a spus sa renunt la anumite lucruri cum ar fi faptul ca fumez, ca oricine se ia de mine nu are viata lunga, etc.Am renuntat la lucrurile astea ca intr-un final el sa-mi spuna ca ma iubeste prea mult ca sa-si bata joc de mine!
Va rog ajutati-ma sa-l inteleg!
Dati-mi orice sfat pentru ca pentru mine orice sfat este bine primit!
Credeti ca voi fi vreodata cu el? apropo tineti cont de faptul ca a spus ca sunt prea mica

5 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Spui ca-l iubesti de 3 ani... dar el oare te iubea pe atunci, stia de tine? Nu cred ca are vreo vina din punctul acesta de vedere.
Faptul ca te considera prea mica ma duce cu gandul la sex... El are nevoie de o fata peste 18 ani cu care poate avea si relatii sexuale, o relatie competa.
Cred ca sunteti prieteni, odata ce va confesati la telefon, dar aceasta nu inseamna iubire. Totusi este un baiat cu bun simt ca ti-a spus ca intre voi nu poate exista o relatie. Faptul ca ai renuntat la cateva vicii care nu-i placeau este un lucru bun care te ajuta sa fii sanatoasa. Sa fii fericita ca nu si-a batut joc de sentimentele tale si nu a profitat de slabiciunea ta.
Esti inca tanara...la 17 ani cred ca si el gandea ca tine. Vei avea si alte iubiri si din fiecare vei invata.Important este sa nu faci ceea ce nu-ti place in numele iubirii. Trebuie sa-ti pastrezi demnitatea.
Iubire cu de-a sila nu se face!

| aviage a răspuns:

Buna madwtza, a zis ca te iubeste prea mult ca sa isi bata joc de tine? pai daca te iubeste de ce si-ar bate joc de tine? asta nu inteleg eu. ori iti ascunde ceva ori este mult prea frica sa fie cu tine. tu ai facut niste compromisuri ca sa fii cu el fapt pentru care el ar trebui sa aprecieze si sa iti arate dc a vrut sa faci asta. e clar ca ai facut-o pentru el dar el nu vede asta. zice ca e mai bine pentru tine. daca te-ar "iubi cu adevarat", cum zice el ar fi cu tine fara sa isi bata joc. diferenta de varsta din pct meu de vedere nu e o problema. e chiar acceptabila si chai benefica tinand cont ca baietii se maturizeaza cu 3 ani mai incet decat fetele, deci teoretic, el mintal are 18 ani. modurile voastre de gandire nu sunt ca de la nord la sud. mai gandeste-te daca chiar e adv ce spune si daca mai are rost sa il iubesti.

| mayli_9074 a răspuns:

Draga mea trebuie sa recunosti ca ai intilnit un baiat cu picioarele pe pamant altul ar fi profitat de naivitatea ta. Potolestete si fii sigura ca totul va fi ok. Timpul este cel mai bun sfatuitor ca sa nu regreti mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu eram an locul vostru eram cu o fata roxi si nem propus sa ne casatorim ea ma antrebat daca fumez eu i-am zis ca nu dar chnd ne-am intalnit m-a vazut si azis ca o terminam eu eam raspuns asta sunt nu pot sa ma las de tigari si ea ma anteles si suntem an preuna de 2 ani si acum astept un baetel pe care ai iubesc pea mandoi suntem an spaniea acum daca vrei sa mai vorbim asta e aidiu meu an preunat dragomirviorel 24

| madalinwtza explică:

Va multumesc enorm pentru sfaturi! problema este ca el invata la facultate in Bucuresti, iar eu sunt la liceu in Braila.