| Lupu_Matei_1997 a întrebat:

Salut.Ma numesc Matei si am 12 ani.Am o problema foarte mare cu tigani(mare in capul meu).Mie frica de ei.Sau luat odata niste tigani de mine si de atunci nu stiu ce sa ma fac.c
Ce as putea sa fac daca trec pe lanaga ei sa ma lase in pace sau ceva de genu(daca imi spuneti sa nu imi fie frica nu o sa mearga deoarece sunt semsibil foarte sensibil si fricos)
MULTUMESC!

1 răspuns:
| Crisaul a răspuns:

Salut. Aaaammm... stiu si eu cum e cu tiganii aia care se cred valorosi, periculosi, si chestii de astea. Pai o solutie ar fi sa ii spui tatalui tau despre situatia asta neplacuta si te v-a ajuta, asta in cazul daca esti prea fricos.

Sa ai ceva la tine la indemana tot timpul cu care sa te aperi de retardati de astia, pentru ca atunci cand vei creste mai mare vei da de si mai multi tigani ca astia si atunci poate va fi si mai grav decat acum, atunci poate v-a fii pe viata si pe moarte. ITI RECOMAND: Sa mergi la cursuri de KARATE, de BOX si asa mai departe.

Daca ai prieteni mai mari si pe care te poti baza, spune-le lor!

Situatia asta poate deveni grava, in ceea ce priveste situatia asta, pentru ca tiganii astia n-au minte si ii doare in p*** de toate. O sa dai de multi tigani de astia, trebuie sa ai mereu la ceva la tine, ca nu se stie ce se poate intampla intr-o lume ca asta!

Bafta!