Pai,daca primesti bani de buzunar pastrezai orice ar fi,sau daca primesti bani pentru mancare la scoala poti sati ia ceva mai ieftin sau chiar deloc si mananci acasa, sau cand te mai trimit parinti la magazin poti sai intrebi daca poti pastra restul sau incearca sa cazi la o intelegere cu ei in legatura cu alocatia, sper sa-ti fi fost de folos.
Hm. Probabil iti mai dau si parinti 200 -300 de lei sa te duci si ai si 160. vin si pastele iti doresti si tu 50 -100 lei . Poate daca ai note bune la scoala iti mai dau la finalu anului un bonus asa si poate strangi . Oricum bafta!
Plimba cainii vecinilor pentru 10 lei pe luna.
Ajutai pe vecinii tai cu curatenia de paste pentru 10-15 lei.
Daca ziua ta e pana il iulie poate ai sa primesti niste bani de la rude.
Fa o vanzare cu lucrurile de care nu mai ai nevoie.
Spunele parintilor tai, si iti vor da ei banii// Puii tu banii stransii de tiine si ei pun restul !
Salut mihai si eu am avut o astfel de problema legata de bani ca sa faci usor bani uite ce iti propun... daca esti aproape de mall poti merge la etajul la care se serveste mancare si sa intrebi pe oricare angajat daca nu-ti poate oferii un job la impartit pliante care se plateste pana la 40 lei cam pentru 4-5 ore si ester foarte simplu ...multa bafta
Ce poate fi asa grew ai vecini spala masini si uh fa-ti un job se incalzeste afara vine limonada fa ceva vrei bani trebuie as muncesti pentru ei...
In caz ca parinti nu te pot ajuta financiar ar trebui sa itti gasesti un hobby productiv de exemplu bratarile homemade. fiind prea mic nu iti poti lua un job ...alceva nu mai stiu. sper sa te ajute...
Vinde pe okazii.ro ce nu-ti mai trebuie din casa / vorbeste cu antrenorul si spune-i problema ta / vorbeste cu cei din familie sa te ajute sa strangii bani
Ms.Dar nu pot sa plimb caini vecinilor sau sa fac curatenie! Ma fac de ras! MAI ASTEPT RASP
Mhh era foarte foarte simplu daca aveai 16 ani fiindca te puteai angaja o luna la ceva simplu gen ospatar. ajutor la diverse companii.etc...dar cum tu ai o varsta destul de mica suma asta este foarte mare...dar ai timp o perioada destul de lunga, As mai putea spune sa faci un compromis sa zicem speli vase faci curat in casa etc. si sa le ceri o anumita uma parintilor tai!
Poti cere parintilor, bunicilor, unchilor si matuselor, strangi bani si mai ceri cu imprumut de la prietenu(asta am facut si eu acum 3 ani
Andrei9923 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: