| Mishu01 a întrebat:

Salut,ma numesc Mishu. Am cateva probleme,niste baietii,de fiecare data cand trec pe langa ei,ma bat la cap cu un leu,chestii din astea,chit ca nu le dau dar ma rog,ma tot bat la cap si ma enerveaza la culme,pana acum,cand am iesit dintr-un magazin si mi-am luat o cafea,vine unu cu care ma inteleg bine,oarecum,ii dau o gura,ii mai dau lu unu cu care la fel,si vine un jegos de om unde nu vreau sa ii dau ca nici el nu mi-a dat la randu lui,dupa mi-o smulge din mana si o vars pe el asta e partea a doua laughing. Ce ar trebui sa le fac ca sa scap de ei,ma enerveaza la culme,nu vreau sa aud cu "cheama un adult" ca nu mai am varsta aia. Ori le rup mufa,ori chiar nu stiu, un sfat va rog big grin.

3 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Nu mai da importanta ia-ti o pereche de casti punele in urechi si mergi ca si cum nu auzi nimic fate ca nu i vezi

| Copiliţă a răspuns:

- Mishu :3, treci pe langa ei galant, zic ceva te intorci si " *** ". Sper ca ti-am fost de ajutor!

| k270799 a răspuns:

Fii mai sarcastic! Nu le mai da importanţă. Tu nu le ceri bani, ei de ce să îţi ceară? Tu nu le ceri cafea, ei de ce să îţi ceară. Fiecare cu treaba lui. thinking Ouk, nici chiar izolat de lume, dar dă-le şi tu nişte replici care să-i facă să se simtă prost. Zi-le să-şi cumpere şi ei, că doar n-o fi calici big grin Sau ceva de genu.;-?