Depinde ce caracter ai
Nu poti sa fi o persoana rea si sa ai un citat din povestile pentru copii
Este permanenta alegerea pe care o vei face cel mai bine e sa te gandesti la ceva care sa te descrie daca il poti scrie chiat tu cu atat mai bine http://www.citatecelebre.net/page.php?page=about
Dupa cum ai spus, vrei ceva sa te reprezinte, deci, trebuie sa te straduiesti sa-ti compui ceva care sa te reprezinte cu adevarat!
Din pacate, noi nu te cunoastem si nici nu avem habar ce te-ar putea reprezenta, ca atare, nu astepta solgane de la noi, ca nu-i cazul.
"am imaginatia unui cartof si trebuie sa intreb oameni pe care nu ii cunosc ce sa am scris pe mana toata viata" - Peperonies 2017
Saracu` de tine, imi e milă
E un citat destul de relevant situatiei eu zic sa il iei in considerare.
Nu merită să lupți pentru o cauză deja pierdută, la fel cum nu merită să renunți la o cauză ce ar putea fi câștigată.
Și atunci când deznădejdea cea mai grea, te cuprinde, gândește-te că majoritatea celor care azi s-au împlinit, au căzut în gropi si mai mari dar nu au renunțat nicicând.
Astea sunt doar două dintre citatele pe care as putea să ti le dau fiindcă nu-mi mai vine absolut nimic în gând și nu am un moment deosebit de inspirație. Atât am reușit să scot pe moment
Eu ma gândesc la maxim 2 versuri, nu o poezie întreaga
anonim_4396 întreabă: