Pai ai putea face in felul urmator daca esti mai timid: Daca de exemplu stii sa scrii poezii ( nu trebuie sa ai nu stiu ce talent, doar intentia conteaza
Mersi, pare dragut dar nu sunt bun la poezii... sunt aproape bun de nimic dar macar ai incercat sa ma ajuti si apreciez asta.
Oh doamne...raspunsul meu era mult mai lung
Chiar mersi, dar nu sunt bun la asa ceva Dar e prea tarziu am aflat ca iese cu altcineva chiar ieri, soo... i give up, nu cred ca o sa-mi fac niciodata curaju sa vb cu orice fata care-mi place... dar iti multumesc din nou pentru tot ajutorul acordat
Ok, cu placere
Salut,trebuie sa incepi de undeva, crezi ca taica-tu a crezut ca o va intalni si se va casatori cu maica-ta?! Pur si simplu a incercat sa o faca iubita si gata, totul a venit de la sine.In legatura cu timiditatea, cand vorbesti cu fata gandeste-te la ceva la ce te pricepi si iti face plaxere! Bafta!
Pai daca ai vre un prieten care o stie roaga l sa va faca cunostinta. (in alte cuvinte fa-o constienta ca existi)
gaseste o modalitate sa iesi cu ea si prietenii ei... nu stiu. mergeti in aceeasi directie si incepeti sa vorbiti si dupa."eu ma duc la un suc vrei sa vii? platesc eu" etc etc
Sau ai putea sa ii scrii o scrisoare spunandu-i cum ai cunoscut-o si cum ai ajuns sa o iubesti, si tot la fel te semnezi