Hey
Derutarea ei e un motiv sa puna punct relatiei.O luna de relatie este o perioada scurta, daca cere pauza de pe acum e clar ca vrea sa puna punct si nu a vrut sa o spuna intr-un mod urat...Eu inteleg ca te-ai atasat de ea, dar fi realist, daca vrea pauza, da-i pauza, dar sa nu ai sperante ca dupa pauza asta sa mai fiti impreuna.Imi pare rau pentru tine, dar asta este realitatea.Capul sus, mergi inainte, nu e nici prima si nici ultima fata din viata ta, te vei mai confrunta cu astfel de cazuri.Be strong
Dupa 4 saptamani nu va mai fi la fel. De asta sa fi sigur. Parerea mea e sa stai de vorba cu ea si sa incerci sa o convingi sa iti spuna ce gandeste. Adica ce "problema" are. Dupa asta spune-i cat de mult ti la ea si intreab-o daca si ea tine la tine si cat de mult. Daca vrei neaparat sa ramaneti impreuna fa tot posibilul sa o faci sa vada si ea asta, insa daca vezi ca nu mai vrea sa continuati nu o mai stresa pentru ca te va inderparta si mai mult. Incearca sa o faci sa vada lucrurile din punctul tau de vedere.