Probabil acum ai o perioada prin care trec toti adoliscentii.Perioada aceasta este cea mai cruda, deoarece intelegi cit de cruda este aceasta lume, ca prietenii tai de fapt nici nnu pot sa fiu cunoscuti, intelegi ca toti pe linga tine sunt falsi.In scoala din alt oras nu prea cred ca trebuie sa mergi, pentru cine stie cum ea este de fapt, si daca va mege la voi mai departe relatia, numai iti vei creea greutati. Daca simti durere cauti vreun prieten cu care o sa poti vorbi, si sa-i spui totul ce ai pe suflet, asta iti ajuta sa-ti nu fie atit de dureros.Este adevarat o imbratisare calda este mai buna decat o mie de cuvinte bune spuse tie.Da desigur am trecut prin asta, sau mai bine zic inca mai trec, nu s-a terminat inca la mine perioada asta grea.Te inteleg, dac ceva poti sami scrii oricind, poate te voi ajuta, sau macar sa-ti ofer cuvinte calde care o sa-ti prinda bine))
Nu te muta la un liceu din alt oras. Daca nici nu te-ai vazut cu tipa, nu ai de unde sa stii cum va intelegeti. Relatia la distanta nu se poate compara cu una cand poti sa iesi oricand cu persoana iubita. Incearca sa iti faci prieteni in liceul in care esti deja. Nu trebuie neaparat sa fie din clasa, poti sa iti faci prieteni si de la clasele alaturate. Cu cei din clasa incearca sa fii aproapiat cat de cat, sa va ajuti unii pe altii. Daca nu ai probleme cu ei, nu merita sa te muti la alt liceu.
Eu cred ca ar trebui sa incerci sa iti faci noi prieteni daca ceilalti s-au mutat la alte licee.Adolescenta este o perioada destul de dificila a vietii. Daca neaparat vrei sa te muti la liceu cu iubita ta cred ca va fi ok daca o iubesti cu adevarat...E bine sa ai pe cineva alaturi...Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: