Pai. o sa fie ceva de genu:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Este o tunsoare foarte frumoasa, dar din punctul meu de vedere trebuie sa fii si foarte curajoasa sa-ti face asa ceva. Daca ai si personalitatea asemanatoare cu tunsoarea...atunci ce mai stai pe ganduri? Totusi nu uita ca parul nu creste peste noapte...
Stiu, dar m-am saturat de parul normal si monoton :\. Sunt o fire mai rebela.
Un fel de Ioana Anuta. Ei ii sta bine, dar tie nu stiu cum iti va sta. Daca tu crezi ca va fi ok fa-o, dar si daca nu iti sta bine ce faci?
Nope, Ioane era rasa in 2 parti. Eu vreau dar putin in stanga. Eh, nu e vorba daca-mi sta bine sau nu. Mi-am prins parul foarte strans in partea stanga, si zici ca eram rasa si toata lumea mi-a spus ca mi-ar sta bine.
Atunci fa-te!
Depinde in ce parte tii bretonu
Eu mai demult mam ras pe partea dreapta si bretonu in stinga il tineam si dupa asta ma gindeam car fi fost mai bine sa ma rad pe partea stinga.Eu cred ca ti-ar sta bine.
Bretonul e asezat in partea dreapta. Cararea mea e pozitionata mai mut spre stanga. Voiam doar o particica mica. Merita, sau o sa regret?
Eu cred ca merita de incercat.
Da, problem?
Tu asa judeci oamenii, dupa tunsoare?
Am spus "ţoape", nu "proaste" sau altcumva, fiinţă gingaşă.
ȚOÁPĂ, țoape, s. f. (Fam.) Persoană cu apucături grosolane; bădăran, țopârlan, mitocan. In limba romana asta inseamna. Putea sa fie oricare cuvant de genul asta pentru ca oricum e unul jignitor. Prin ceea ce ai spus, de acolo a rezultat intrebarea mea "Tu asa judeci oamenii, dupa tunsoare?" Nu tunsoarea il face pe om, nici tatuajul nici muzica ce o asculta. Astea nu sunt criteriile tale de a judeca un om?
Eh,lasa. Fiecare judeca dupa ce vrea. Daca el judeca oamenii dupa tunsoare, e problema lui. Oricum, mersi mult de raspunsuri :*