anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluthappymai am o intrebare,sper sa aveti rabdare sa cititi,nu e mult si nu e cv de genul,, ma place si il urasc,, e ceva serios ce tine de siguranta mea.
Aseara eram la bloc cu niste fete, prietenele mele.Langa noi se jucau niste baieti de varsta noastra +2 prietene de ale mele de acolo ascunsa.Deodata,au venit niste tignasi tot de aceeasi varsta sa se joace cu ei.BUN. dupa de au terminat jocul, unii copii s-au dus acasa si altii au ramas acolo.eu stateam pe scari cu niste fete si faceam concurs de titireze.BUN. Apoi, cand am incetat si am inceput sa asc muzica au venit tiganii aia si au pus manele.Eu fiind noua in cartier si ceva mai dezvoltata si frumusica la fata au inceput sa faca,,dedicatzie dedicatzie pentru toate papuselele frumoase de pe planeta mai ales pentru...(aici vine numele meu),,Si apoi a venit o batranica care avea grija de niste pisici de acolo si am stat d vorba cu ea,in timp ce baietii au inceput sa se apropie de mine si sa se maneleasca(nu pot sa zic sa cante pentru. ca aia muzica nu este). Unul si-a facut curaj si m-a atins si l-am lovit la picior(nu ma intereseaza baietii la varsta asta mai ales incultii ca el) s-a indepartat putin si l-am ignorat(mentinez ca am incercat sal igor tot timpul,doar atunci cand m-a atins l-am lovit, ca sa ma lase).in fine, dupa ce a plecat doamna aceea ei au inceput din nou.Si cum era 9, eu trebui sa intru in casa.Problema e ca ei nu ma lasau in pace.Atunci m-am speriat cum ca vor sa imi faca ceva si am fugit cat de repede am putut in scara.Atunci,,chestia aia jegoasa,,a zis,,fuge fetita fuge dar o prind,,. Acum sunt in casa,m-am linistit(aproape am facut infart) si ma gandesc ce sa fac.

Daca ma vor mai vedea in alta zi? Daca ma vor tine minte?
Va rog mult sa ma ajutati, nu vreau sa ajung sa fiu violata, desi cred ca gura e de ei/

p.s. am 12 ani si nu sunt acel gen de fata.Sunt o fata destul de cuminte(bine uneori fac nebunii mari), dar imi ascult parintii, invat f.bine,sunt pasionata de muzica si actorie,si ma joc cu cele mai bune prietene ale mele.
VA rog sa ma scuzati daca am facut greseli de ortografie, eram pe tastatura noua.

Hai, saluthappy

4 răspunsuri:
| MalinaM a răspuns:

Violata de niste copii de 12 ani? bine nu ar trebui sa ma mir avand in vedere ca sunt tigani, cel mai indicat ar fi sa-i anunti pe parintii tai, sa te supravegheze eventual pe geam.
Nu e de joaca cu tiganii happy, Bafta!

| Pufiiiiiii a răspuns (pentru MalinaM):

Ai dreptate, dar nu cred ca mar viola totusi, m-am gandit mai bine aproape nu sunt niciodata singura si pot sa fug repede, mai ales ca nu ies seara decat daca sunt cu altcineva. buna ideea cu parintii dar nu reurg insa la asta

| SebyLeo a răspuns:

Da pai normal nu ar trebui sa iti faci griji.Dar totusi daca sunt tigani sunt destul de periculosi si te poti astepta de la orice de la ei.eu cel putin sunt un golanas dintr-un cartier al iasului unde sunt multi tigani si stiu din propria experienta ca nu e bine sa ii provoci.si cel mai bine este sa vb cu parinti tai sau cand iesi afara sa fiti mai multi copii in grup ca asa ei nu actioneaza.

| Pufiiiiiii a răspuns (pentru SebyLeo):

Din ce cariter?laughingpoate de la mnca tot din Iasi sunt