Sa stii ca nu esti singura, nici mie nu-mi place, de cand ma stiu am urat discotecile si locurie supraaglomerate. Prefer sa stau acasa sau sa ies cu prietenii intr-un loc mai pentru sufetul meu. Nu lua in seama ce zic ceilalti, fa ceea ce-ti place!
Stai jos. Nu ești specială. E ca și cum aș spune eu "Sunt singurul bărbat care face zilnic duș și-și schimbă și chiloții după? mulți îmi spun că ei nu fac asta în fiecare zi... oare mai există bărbați care să se spele în fiecare zi sau sunt singurul?"
E o chestie normală să nu-ți placă să respiri același aer cu o adunătură de transpirați care-și unduiesc osânza pe ritmuri de muzică de cele mai multe ori proastă.
Nu esti singura.
Nici mie nu imi place.
Mi se pare o prostie sa te duci intr-un loc cat o sufragerie sufocant rau, unde cateva fete si baieti cu caracter josnic de tot isi unduie trupul, adica danseaza, topaie, pe muzica extrem de proasta si asta inseamna ca esti o fata desteapta.Mai bine mergi la un concert sau la un restaurant de calitate sau cofetarie si distreaza-te acolo pe cinste.
Cu bine!
Geo2969686 întreabă: