anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut maine am examen la engleza pentru clasa de intensiv engleza clasa a 9-a.Am auzit ca o sa fie si proba orala si as vrea sa stiu cum e acolo.Intram unul singur intr-o clasa sau mai multi? Si cam ce ne pune sa facem si cat trebuie sa vorbim despre subiectul care ni-l da? Adica daca imi pica Describe youreself cate minute trebuie sa ma descriu?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

In clasa intra 6-7 persoane deodata, maxim 10, de obicei in ordine alfabetica. Candidatii vor avea la dispozitie 20-30 de minute pentru rezolvarea subictului (te pune sa alegi un bilet, pentru ca fiecare sa primeasca subiecte diferite). Dupa aceea, vin pe rand in prima banca si citesc rezolvarea pe care au apucat sa o noteze. E bine sa incerci sa vorbesti liber cat mai mult, fara sa te uiti continuu pe foaie, dar in general nu se scade pentru asta. Timpul este de 10-15 minute pentru fiecare persoana si sunt 3 subiecte, din cate tin minte. Deci poti aloca 2-3 minute pentru fiecare subiect, fiindca se prea poate sa ti se puna si intrebari suplimentare pe tema textului respectiv. In orice caz, nu este cine stie ce si nu are un grad de dificultate prea mare, presupunand ca poti mentine cat de cat o conversatie in engleza.

0 răspunsuri: