Nu stiu cat conteaza parerea mea dar mie nu mi se pare corect ca cineva sa i a premiu pe ochi frumosi pentru ca e preferata invatatoarei
Ce valoare are hartia? eu sincer am note mediocre, si il incenuchez pe cel mai bun din clasa la cunostinte, conteaza cu ce ramai, si cum aplici mai departe, pentru a te descurca in viata
Asta ma enerveaza deoarece noi colegii in afara de ea ne-am suparat mereu si i-am spul lui doamna de exemplu noi mergeam in parc si ea nici nu venea cu noi sau sa fie o prietenia dar nu ea statea in casa, toti colegii mei suntem de aceeiasi parere ca doamna e c ea si nu cu toti, dar bine ca termin cls. A IV-a si scap
Consider ca ai putea sa discuti cu doamna invatatoare si daca i-a dat premiul de onoare colegei tale sa o intrebi in baza caror criterii i-a acordat acel premiu. In functie de raspunsul ei te pot lamuri daca a facut-o doar pentru ca o prefera pe colega ta sau a fost corecta.
Cum zice si mona pe ochii frumosi deoarece ea a vrut mereu razboi cu ceilanti colegii
Intru in clasa a XII si un sfat iti dau. Diplomele sunt egale cu 0. Tu fii fata desteapta, fa-ti mediile mari ca sa ajungi un om. Diploma de bac te face om, nu diplomele
andrey1412 întreabă: