| DaReZon a întrebat:

Maine de revelion am fost invitat la o petrecere. Acolo vor mai fi 2 fete (eu sunt baiat). Da, da, stiu ca suna cam bizar, un baiat si 2 fete... uhhh. Insa, nu facem prostii. Sunt un baiat cuminte, ele 2 fete cuminte. Totusi, intrebarea mea este urmatoarea: ce as putea face acolo? Eu n-am mai fost pana acum la petreceri de revelion. Sunt lipsit de inspiratie, si nu doresc sa le plictisesc pe fete. Idei asa de ce as (am) putea face, activitati care le-as putea propune etc, ...Multumesc

Răspuns Câştigător
| crys12 a răspuns:

Buna happy Pai eu consider ca ar trebui sa socializezi, gasind diferite subiecte de discutie vei fla si ceva despre ele. Sa glumesti cu ele, fiindca fetelor le plac baieti amuzanti, insa nu intrece limita ca nu e bine. Gandeste-te la diferite jocuri, cum ar fi "adevar si provocare", "sticluta" sau altele, care ar putea sa te ajute. happy Fii tu insusti si distreaza-te fiindca este seara de Revelion, o seara magica.happy Nu cred ca ai vrea sa regreti dupa aceea din cauza faptului ca le-ai plictisit pe fete.happy Gandeste-te la tot ce ti-am spus si poate o sa iei in considerare ceva. Multa bafta si distractie placuta!

4 răspunsuri:
| BlaaBlaa a răspuns:

Sa dansati, sa beti cu masura si sa jucati diferite jocuri de petrecere. Niste idei : http://www.campuscluj.ro/......art-i.html

| AnittaMicuta a răspuns:

Pai... Iti pot da cateva idei... In cazul incare te simti sigur... Poti sa inviti un alt baiat... Asta daca ai voie... Si poti juca jocuri retro de petrecere... Umm... Acum depinde ce varsta ai... Poti sa faci o mica farsa... Bine... Asta daca poti sa fii intr-o camera diferita de cea a adultilor... Poti sa iei o minge sa spargi un geam... Glumeam... Daca ai tu vreo idee poti sa o pui in practica... Depinde si de posibilitatile pe care le ai... Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te duce. decat sa te tina minte ca cel mai plictisitor baiat din viata lor, mai bine stai acasa.

Răspuns utilizator avertizat