anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut maine e prima zi de scoala, cum va intampinati colegii/profesorii, ce ati face voi daca ati fi in clasa a 11? Parca nu stiu ce ar trebui sa fac sad

3 răspunsuri:
| freedomangel a răspuns:

Trebuie sa ii saluti si sa te comporti normal happy

| AndreyG a răspuns:

Pai nu sunt multe de facut.Eu trec in a 9-a maine(prima zi de liceubig grin )si cred ca daca vin imbracat frumos si cu o atitudine prietenoasa ma voi descurca.Tu la fel ar trebui sa faci.Ii intrebi pe colegi cum le-a mers in vacanta,pe unde au fost, daca s-au simtit bine.le mai zici "ah ce repede a trecut vacanta".La profesori le zici "Buna doamna profesoara ce mai faceti, cum a fost in vacanta.va-ti revenit dupa teroarea pe care v-am oferit-o atatia ani? Hai nu va faceti griji ca imediat scapati de noi si dati peste altii mai rai". Chestii dastea.suntem oameni si noi.comunicam,ne distram>>Bafta.

| oaanag a răspuns:

In primul rand ia-i dirigai tale un buchet de flori sa te pui bine cu ea din prima zi ca na, mai avem nevoie de motivarea absentelor laughing in rest, nu esti printre necunoscuti avand in vedere ca esti a 11-a. N-ar trebui sa fie asa greu, faci ce ai facut si in anii precedenti