Nu este mare tehnologie. adica daca el e baiatul o sa faca el tot ce e nevoie in cazul in care stie :d tu incearca doar sa te lasi purtata de val.
Succes
Sarutul nu e ceva care se invata, si cred ca toata lumea stie ce are de facut in momentul in care se intampla. si la mine a fost pe nepregatite "primul sarut " si nu am avut probleme. Cred ca cel mai important e sa il faci cu o persoana potrivita pe care o iubesti, in caz contrar va fi o experienta mai putin placuta, chiar daca te vei descurca.
:*
Buna! Pai. spune-i ca tu vrei sa il saruti "french" dar nu stii. si zii sa te invete sa nu fii incordata, odata ce incepe sa te sarute o sa stii pe loc :d, ia te dupa el e foarte simplu.la mine a fost pe nepregatite sarutul french si a fost frumos deoarece a fost exact cu baiatul de care mi placea :d ai incredere in tine si tot va merge perfect! Succes!
Sarutul frantuzesc prevede doar atingerea varfurilor si mangaierea lor reciproca, prin miscari circulare.
Nu conteaza cum il sarutzi,conteaza sal saruti cu senzualitate, sa simti ceva, si el sa simta ceva