| Mydy a întrebat:

maine i-am promis prietenului meu ca o sa il sarut frantuzesc... dar habar nu am cum se face.

Va rog sa nu faceti misto [evident funda]

Răspuns Câştigător
| noname4me a răspuns:

Nu este mare tehnologie. adica daca el e baiatul o sa faca el tot ce e nevoie in cazul in care stie :d tu incearca doar sa te lasi purtata de val.
Succes

4 răspunsuri:
| Anxx a răspuns:

Sarutul nu e ceva care se invata, si cred ca toata lumea stie ce are de facut in momentul in care se intamplahee hee. si la mine a fost pe nepregatite "primul sarut " si nu am avut probleme. big grin Cred ca cel mai important e sa il faci cu o persoana potrivita pe care o iubesti, in caz contrar va fi o experienta mai putin placuta, chiar daca te vei descurca.
:*

| pisikutza a răspuns:

Buna! Pai. spune-i ca tu vrei sa il saruti "french" dar nu stii. si zii sa te invete tongue sa nu fii incordata, odata ce incepe sa te sarute o sa stii pe loc :d, ia te dupa el e foarte simplu.la mine a fost pe nepregatite sarutul french si a fost frumos deoarece a fost exact cu baiatul de care mi placea :d ai incredere in tine si tot va merge perfect! Succes!

| zzralucazz a răspuns:

Sarutul frantuzesc prevede doar atingerea varfurilor si mangaierea lor reciproca, prin miscari circulare.

| zuzikutybeshty a răspuns:

Nu conteaza cum il sarutzi,conteaza sal saruti cu senzualitate, sa simti ceva, si el sa simta ceva