| Andruska_Andreea_2000 a întrebat:

Maine plec la tara, si o sa stau cam 1-2 saptamani, voiam sa va intreb ce ar trebui sa imi iau cu mine?
Dau fundita :* pentru un raspuns complet

6 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
Pai nu ai mai fost plecata? Cred ca o idee buna ar fi sa iti iei niste haine laughing Dar daca vrei sa umblii pe acolo dezbracata,treaba ta laughing ok,lasand glumele,ai nevoie de periuta de dinti,pasta,sampon,gel de dus,burete,si poate chiar niste prosoape,depinde unde te duci la tara.
Ceva de incaltat,poate si niste adidasi,ca sa fii sigura. Pe langa astea,poti sa iei ceva care sa te tina ocupata: niste carti sau reviste,poate un laptop,telefonul,niste machiaje,in caz ca vrei sa te mazgalesti pe fata daca te plictisesti laughing oja,acetona,forfecuta de taiat unghiile, o pila, o unghiera. Pieptan/perie de par, ochelari de soarewinking
Daca te simti singura, poti sa iti iei si un ursulet de plus langa care s adormi laughing
Distractie placuta!

| darrio2007 a răspuns:

Parca ai pleca in Patagonia pentru ani de zile.Ia-ti lenjerie de corp, ceva schimburi de vara, tot ce iti trebuie pentru igiena personala etc.Ce o fi asa greu?

| Fernando9Torres a răspuns:

Iti zic ce imi iau eu cand plec:
-10-20 perechi haine(pantaloni, tricou, boxeri, ciorapi, ceva haine groase..si haine de "lucru"care se pot murdari)
-Incarcator,casti,telefon
-Parfumu/deodorant/chestii pentru baie(sampon, bete de urechii, etc)
-Banii...
si...c-am atat, de ce atatea? pai seara mergeam in discoteca(club), sau la fete happy!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da tu nu esti in stare sa iti dai seama ce lucruri folosesti zilnic?

| Hakuouki a răspuns:

Nimic, pleaca fara nimic, frate ai trait degeaba pana acum? Nu stii ce-ti trebuie? Haine in primul rand, periuta de dinti, o carte sau doua si prezervative, e bine?

| RoxaNaa1663 a răspuns:

Haine groase/subţiri, periuţă şi pastă de dinţi, piaptănul, ceva farduri dacă eşti obisnuită să te machiezi ( nu ne judecaţi, aşa suntem noi fetele laughing. ), ochelari de soare, poate nişte papuci de schimb, prinzători de păr, telefonul chiar dacă poate nu ai semnal, ţigări şi o brichetă dacă fumezi, tot ce îţi trebuie ca să îţi faci un duş ( săpun, gel de duş etc),
lenjerie intimă, şi câteva dulciuri în caz că ţi se face poftă şi nu ai de unde să îţi cumperi. Distracţie faină!