| FreakOut a întrebat:

Salut membrii TPU! Am o mica problema care tine de increderea si de parerea de sine, am aproape 20 de ani si nu am fost intr-o relatie pana acum. M-am satutrat sa ma tot intrebe prietenii mei "cand ai fost ultima oara in relate?", si asa mai departe.
Cum sa imi maresc increderea si respectul de sine?
Mereu imi zic ca sunt urat si lucruride genul, sunt timid(chiar sunt - cu fetele), nici macar nu stiu cum sa incep o conversatie cu o fata complet necunoscuta de pe Facebook.
Sper ca ati inteles problema mea si doresc foarte mult putin ajutor din partea acestei comunitat.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti urat isi cauti o urata si tu simplu, ce atatea sperante false, fizicul conteaza, nu exista nici o multime de barbati urati care au parte de femei frumoase asta in basme sau daca ai banii multi, de parca noi iubim uratele cu suflet mare
zi-mi cum arati, cate kg ai? inaltime? fața cum o ai? daca vrei da mi o poza cu tine ca nu te manc ca sa isi spun ce ai putea face

| WaterDrop a răspuns:

"Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu" este o vorba.

Exista o multime de barbati, mai mult sau mai putin neatragatori care au avut o multime de femei ( si da, din cei care nu sunt bogati, asta pentru hateri ). Ce aveau? Caracter si vorbele la ei mereu. Lucreaza mai mult la tine ca persoana: gaseste`ti calitatile, descopera`ti pasiunile si aspiratiile, capata mai mult umor, fii mai indiferent. Increderea in tine o capeti facand lucruri pe care nu credeai ca esti capabil sa le faci, aici tu stii ce temeri ai.Gaseste`ti cea mai mare temere si fa exact acel lucru doar ca sa vezi ca nu este atat de rau pe cat pare.

| RAY a răspuns (pentru WaterDrop):

Exista o multime de barbati, mai mult sau mai putin neatragatori care au avut o multime de femei
wow unde sunt aia? ca eu nu le vad in realitate, carcaterul nu atrage sexul opus

| WaterDrop a răspuns (pentru RAY):

Nuuuuuuuu RAYYYY te rog nuuuuuuu incepe iar. Stiu deja ca ai probleme cu tine insuti, nu trebuie sa`mi explici iar happy

Haaaaaa nu e vorba de asa ceva, prima impresie este aspectul fizic, de ce sa mintim baiatul? isi poate imabunatati aspectul fizic daca stie ca conteaza ca fizicul conteaza

Nimeni nu minte pe nimeni. Sunt doar pareri diferite. Conteaza si aspectul, ceea ce tine de haine, ce parfumuri foloseste, cum ii sta parul, sa fie curat, unghii taiate, bla bla, dar cam atat.Prima impresie este mereu gresita din o multime de motive!

Ce mai zici de cuplurile in care el are 200 kg si ea 60? Sau cei care au suferit arsuri pe fata si sunt casatoriti bine mersi si cu copii? Iesi pe strada, vei vedea o multime de oameni fericiti asa cum sunt ei, fara complexele tale, care isi vad de viata alaturi de persoana iubita.Este pentru bineeleee tauuu happy

Cate cupluri sunt el 200, ea 60? cati oamenii sunt arasi pe fata? eu vad altceva, vad o potrivire ca valoare fizica care dovedeste evolutia, femeile si barbati alegand parteneri pe masura lor, restul 10% reprezinta o minoritate, eu vorbesc de majoritati mereu, astea nu sunt complexe ca sunt mic de inaltime, cate fete ar sta cu un baiat mic de inaltime? 80% din cupluri el e mai inalt ca ea, sunt adevaruri nu complexe

Procente, serios? Stii ca acele sondaje sunt facute pe un numar limitat de 100-1000 persoane pe cand globul are o populatie actuala de aproape 7.6 miliarde locuitori? Nu mai crede tot ce citesti, gandeste si tu putin.Esti ca un zid izolat fonic, tii tot zgomotul din interior in tine si nu auzi nimic din exterior.Voi evita contradictiile cu tine pe acest subiect pentru ca nu esti genul receptiv la schimbare si o stii si tu de fapt.

Nu inteleg de ce te contrazici cu mine si nu raspunzi la intrebare, pur simplu pe strada cate sau cat de rar sau cat de des, nu sunt genul respectiv la minciuna asa e, niciodata nu voi accepta minciuna fizicul nu conteaza doar sufletul

| Caro34 a răspuns:

Daca vei cauta sa faci ceva fiindca X sau Y iti spune, atunci nu ai facut nimic! Fa un lucru: fiindca asa vrei tu, fiindca tu simti ca te regasesti in acel lucru, fiindca iti spune sufletul ca este perfect pentru tine sau pentru persoana caruia i-l faci... Tu esti o persoana deosebita insa ai alte preocupari, citeste mai mult, invata lucruri noi, ai grija de felul cum arati, vorbeste frumos, comporta-te frumos si in rest totul vine de la sine... Nu uita sa zambesti mereu, asta-i foarte important! Pt a incepe o conversatie cu cineva, nu trebuie sa spui chestii sofisticate, nimeni nu asteapta sa-i spui viata lui A. Einstein, ci sa fii tu: natural, firesc, normal. Sper sa ma fi inteles! Numai bine!

| RAY a răspuns (pentru Caro34):

Ce sa i spuna daca este respingator ca atractie fizica? de parca tu ai da o sana unui barbat urat fi sincera

| Ara997 a răspuns:

Ma iomule lumeanu-i facuta numai din FB si din "relatie",
relatia nu e ceva "la norma ". e o etapa de viata in care te implici emotional inprimul rand si nu ca sa vada ceilaltinu pentru ceilalti, deconecteaza -te de la "ceilalti "
si incearca sa vb face to face cu una "cunoscuta".

| Yon1470 a răspuns:

Sunt doar rautaciosi si facand asta, mai ales in fata fetelor, se considera masculi, dar sunt niste nimicuri.Chiar daca esti timid, cum toti am fost si inca mai nutrim sentimente de genul, poti incerca sa te schimbi si sa incepi sa conversezi cu fata care iti place.Cat ai fi de timid, incearca sa cauti o fata pe gustul si caracterul tau si daca chiar o placi si vrei sa fii cu ea, o sa-ti dispara si timiditatea.Nu trebuie sa faci glume de prost gust sau sa incerci sa impresionezi prin masculul feroce, pentru ca nu o sa mearga.Incearca sa fii tu si sa vorbesti ca si cu un prieten caruia ii poti spune orice.Sa spui un buna, ce faci si anumite intrebari de bun simt, sa poti incepe o conversatie, nu-i mare lucru.Incearca sa intri cu ea in vorba cand nu-i nimeni prin preajma, poate o sa-ti fie mai usor si te vei simti mai bine. Daca ii place, o sa-ti dea ea de inteles.Trebuie sa-ti alegi femeia potrivita, cum si femeile isi cauta un barbat potrivit!