Vremurile s-au schimbat. Inainte nu era doar un cuplu care rezista de la 15 la 50 de ani impreuna cum spui tu ci sute. Acum toti vor bani, sex etc si divorteaza pentru o bucata de pzd/pla ( scuza-mi expresia dar asa este ). Trebuie sa gasesti baiatul potrivit care sa te placa asa cum esti pentru ca dragostea este trecatoare si apoi ramane respectul reciproc, increderea etc. Daca te vei muta impreuna cu prietenul tau incearca sa fii ordonata, sa stii sa gatesti cat de cat( si sa-i placa si lui) si bniteles sa fii buna la pat.sa vii mereu cu ceva nou ca sa nu se plictiseasca si sa isi gaseasca pe alta.pana atunci iesiti in locuri diferite, faceti mereu altceva(sau aproape mereu ma rog) ca sa nu va plictisiti unul de altul tu poate nu te plictisesti dar stii cum sunt baietii .Eu cred ca daca "respecti" cat de cat chestiile astea relatia va fi de durata. ps: vb cu el despre orice pentru ca atunci o va face si el si nici nu iti dai seama cate poti afla. Dar orice ar zice incearca sa nu "ii scoti ochii" de asta sau sa il certi, arata-i ca-l intelegi si daca nu face ceva cum trebuie explica-i frumos. Asta conteaza enorm. Bafta
Geo2969686 întreabă: