Pffaa ai zis-o omule
Viva Bacovia!"Liceu, cimitir al tineretii mele"
Nu stiu cum pot explica logic treaba asta dar eu de cand am pasit in liceul ala in aceea zi ploioasa de septembrie am stiut ca am sa il detest.Nu profesorii, nu materia ci ce presupune viata de liceu.Sa te duci la petreceri obligat de diriginte, sa ti se spuna sa pozezi in cineva care nu esti doar "in folosul institutiei", sa ti se interzica dreptul la opinie pe motiv ca inca nu ai "experienta", sa ai parte de nedreptati in fiecare zi, sa vezi cum altii imping banii profilor si iau 10 si tu ca prostul inveti si iei 7-8.Liceul_|_
@angry young and poor
Macar de ar sta in puterea noastra sa schimbam ceva. Dar cu probleme de genul se confrunta multi.Nu poti lupta singur impotriva tuturor oricat de multa vointa ai avea in tine.Eu mai am doi ani de carcera si apoi nici ca mai calc pe strada unde e liceul
@onutzu si @Denisse: Exact cu chestiile astea ma confrunt si eu, in fiecare blestemata zi de liceu. Ma bucur ca nu sunt singurul. Exact asa o duc si eu, asteptand cu nerabdare week-endurile si vacantele. La asta ma refer. Multumesc pentru raspunsuri, ma simt mai bine stiind ca nu sunt singurul care realizeaza si vede toate astea.
Apropo, onutzu, nu stiu de ce ai primit 'nefolositor', fiindca exact de un raspuns ca asta aveam nevoie. In fine.
Viata de liceu nu o urasc. urasca faptul ca parem o clasa unita si noi nu suntem asa . doar lasam impresia.
Da. Da. Da. Da. Da. Da. Da. Da. Am o clasa de dobitoci care s-ar manca. Nu auzi numai barfe, interese, sunt profitori, batjocoritori, mincinosi, etc. Nu am crezut ca sunt chair asa dar, de zilele orasului am avut ocazia sa aflu mai multe lucruri si sa imi dau seama ca am fost cea mai mare tampita ca i-am ajutat pe toti cu bani, teme, am vorbit frumos cu ei.pentru ce?! Idioti. Cred ca viata de c***t din liceu ne pregateste pentru viata de c***t si pentru oamenii de c***t care ne vor "astepta" dupa ce vom fi cat de cat pe picioarele noastre. E trist cand te gandesti ca oamenii sunt atat de invidiosi si rai, pentru nimic, si ca ti-ar face rau fara nici un motiv. Am invatat sa nu acord incredere oricui si sa nu subestimez rautatea oamenilor. Inafara de clasa, care e "ciudata" mai evzi si tone de cocalari si pitipoance care de care mai impopotonati si care de care se cred mai "populari". Pana si femeia de serviciu se crede populara si asculta manele. Tara de c***t! x-(
Pai cred ca unii profesori nu prea se mai straduiesc sa vina la ore sau.mai ales sa faca ora asa cum trebuie. iar temele unii nici nu le mai fac. Elevii se duc la scoala pentru distractie.adica.isi formeaza prieteni.nu le mai arde de teme sau de ora de Mate! .