Păi ar trebui s-o faci publică pe un site de socializare, să o dai pe facebook, messenger mai departe și la rândul lor prietenii tăi să o dea mai departe.Multă baftă.
PS: Grove Street 4 Life
In primul rand pune chestii interesante care sa atraga atentia persoanelor, din ce am vazut ( pozele ) mi se pare TERIBIL, ce ar trebui sa faci :stergi toate pozele alea stupide si pui ceva interesant, dar si pentru fete ( de ce le-ai omis, ele sunt cele mai interesate cand vine vorba de pagina unui baiat ) pe urma numele, schimbal. Cand ai o pagina trebui sa pui chestii pentru toata lumea, ca sa atragi atentia trebui sa incepi sa scrii despre ce le place altora, nu doar tie! Sper ca te-am ajutat
Pagina ta are doar 8 aprecieri. Nu are cum sa fie activitate pe ea. Pentru a avea activitate, trebuie sa ai cel putin 100 de aprecieri. Eu am o pagina de aproape 7.000 de like-uri. Daca imi dai mie tableta aia, iti fac publicitate cu cea mai mare placere :)). Plus ca exista si grupuri de publicitate, unde faci si cate 100-200 de like-uri pe zi.
https://www.facebook.com/olarescu.gabriela Add si mai vorbim.