În primul rând, nu mi se pare o mentalitate corectă să crezi că ai nevoie de o altă persoană pentru a deveni din copil imatur un adult responsabil. Cred că treaba asta ține în mod singular de tine. Și nu are așa de multă treabă cu vârsta pre cât ai crede. Sunt persoane de 40 de ani mai imature decât unii covârstnici ai tăi.
Nu este un lucru neobișnuit să simpatizezi un cadru didactic, însă obsesia aduce treaba asta la rangul ridicolului.
E clar că ești imatur, de-aia și crezi că ai nevoie de ea. Află că nu ai nevoie de nimeni altcineva, iar faptul că ești așa cum ești este o alegere, sau mai bine zis, lipsa unor alegeri. Fă alegerile alea și te vei schimba. De exemplu, fă ceva care să te mai întărească mental, un sport sau un job de vară. Sau găsește-ți hobby-uri lucruri pe care le iubești, astfel încât toată energia asta a ta să nu fie îndreptată doar spre persoane sau in cazul de față, una și aceeași persoană. Ar fi bine să îți găsești și o prietenă de seamă cu tine, deoarece când placi cu adevărat pe cineva nu prea mai ai ochi pentru alții. DAR nu căuta acum o prietenă. Întâi rezolvă cu copilăria asta acută(copilăria este bună, dar sub alte forme, nu sub forma naivității prostești). Nu te băga în relații până nu îți rectifici metehnele de caracter.
Sfatul meu este sa stai cuminte. La tine nu este dragoste. Probabil este o obsesie pe care o au baietii la anumite varste.
Nu este o idee rea. Deocamdată sunt în alt oraș, dar voi face asta.
Sa stii ca si acum 20 -30 de ani li s-a intamplat liceienilor sa se,, indragostesca '' de profi lor.II vedeam mai maturi, mai frumosi, mai inteligenti decat colegii de generatie.DAR tot la colegii nostri ramaneam,, Indragosteala'' era doar in mintea noastra.DE exemplu in liceu am avut un profesor doar cu 9 ani mai mare.A fost coleg de scoala cu una din surori,si a facut sport cu cealalta.Iar eu i-am fost eleva.Dar nici nu ridicam ochii.
Ma gandesc ca acum profesorii sunt mai deschisi,stiu ca elevii se pot indragosti de ei,dar iau asta ca pe gluma.
Incearca sa inveti bine, sa nu creezi probleme.
NU poti face nimic... doar sa visezi! TU esti elev, ea profesoara, mai este si maritata...
Dupa ce termini scoala, poate te vei intalani cu ea si ii vei povesti. Desigur vei fi mai matur atunci.
Mai bine te apropii de o colega de-a ta.
Cu siguranta peste cativa ani iti vei amintti si vei zambi.
Amintirile din liceu sunt cele mai frumoase.
O parte din mine ar vrea ca doamna să știe, chiar și mai târziu, că, în ciuda vârstei, încă este frumoasă și atrăgătoare, dar știu că posibilitatea să îi spun este fix 0.
Si eu am fost indragostita de proful meu de romana din liceu. Era chipes, era model (facea sedinte foto), era destept, foarte carismatic, barbatul perfect
Dar mi-a trecut.
Incearca doar sa nu iesi in evidenta. Cand suntem foarte indragostiti simtim nevoia sa facem orice pentru a atrage atentia acelei persoane si daca ea nu e interesata (si nu ar trebui sa fie pentru ca nu e etic, legal etc) atunci cadem in penibil.
Mulțumesc pentru răspuns. Mă ajută să știu că nu sunt singurul care simte asta.
Din nefericire am făcut asta, am încercat să impresionez, la un momentdat m-am lăudat că știu să repar nu știu ce chestie și am mai lăudat-o pe doamna, discret, pentru că știe să predea.
Sper că acum colegii nu mă consideră genul de băiat care ar face orice pentru note mai bune. LOL!
Singura posibilitate să se întâmple asta ar fi atunci când Pământul ar fi distrus de bombe atomice și noi doi am rămâne singuri. Și poate nici chiar atunci nu ar vrea...
Până și asta va rămâne la nivel de simplă fantezie.
Salut!
Eu te-as sfaturi sa constientizezi ca indragostitul e doar in capul nostru, imaginea pe care o avem fata de cineva ci nu cum este acel cineva de fapt
O sa treaca si perioada asta, dar in locul tau as incerca s-o cunosc mai bine si poate cine stie, faceti sex daca va asumati riscul
Succes!
Ba frate eu te cred ca tie iti place de diriginta ta, toti baietii am avut macar o profesoara in liceu de care ne-a placut maxim, si mie la fel, doar tu deja iti faci filme cu ea si ai ajuns sa ai o obsesie pentru ea ori intrebarea este pusa la misto, dar oricum, trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu mai traiesti in lumea ta fictiva si sa realizezi ca e aproape imposibil sa ai vreo relatie sau macar un act sexual cu o profesoara, se mai intampla prin scoli chestii de genu dar se intampla destul de rar si ca sa ai sanse trebuie sa arati bine, sa ai o atitudine de barbat nu de copil eu stiu baieti care au facut sex cu profesoarele dar ei aratau bine, erau cat de cat barbati, nu copii, se imbracau bine aveau o atitudine corespunzatoare si oricum daca o profesoara e interesata de tine iti zic eu ca se vede treaba asta, ori vorbeste mai mult cu tine si chestii care nu au legatura cu scoala, ori te opreste in pauza sa vorbiti, iti zambeste foarte des, dar nu zambet de profesor, zambet de femeie atrasa de tine daca intelegi ce zic, dar daca ea nu ti-a dat un semn ca ar fi atrasa de tine las-o balta.
Nu am ajuns chiar așa, să îmi fac filme.
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: